Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zna se ko je gori , onaj sto je organizovao internacionalnu zabavu u vrijeme pandemije ili vi sto ste isli ,,,,A NAJGORI SU DIREKTORI KOJI SU POSLIJE KADA SE CULO DA JE SRBIJANAC ZARAZEN NASTAVILI DOLAZITI U FIRMU, TIM TREBA KRIVICNO SUDITI ZA SVJESNI POKUSAJ UBISTVA SURADNIKA
Ja upravo gledam direktoricu koja je bila ma toj zabavi, uredno se sece po firmi danas dolazi u kontakt s desetinama ljudi, da je prijavim... Moram i ja od necega hljeba jesti bar dok se radi jos.
Koliki idiot u životu trebaš biti da napraviš nešto ovako?
a hoce li radnike poslati u samoizolaciju ili ce im morati raditi da im donose pare za lijekove??
MA BRAVO KRETENI, BRAVO!
Davno su oni u izolacini i sa vikendica preko mobitela gule i naredjuju obicnom narodu ! Sda lihvari !
SEBIČNA BOŠNJAČKA RURALNA STOKA! I SUTRADAN SVI DOŠLI NA POSLOVE DA DIREKTORUJU, DA ZARAZE I SVE KOJI S NJIMA RADE?! SLJEDBENICI I IDOLOPOKLONICI IZETBEGOVIĆKE ZLIKOVAČKE POLITIKE! DA, TREBAJU U KARANTIN, ALI U KARANTIN NA 10 GODINA A POSLIJE TOGA SVI U SVOJE PRDEKANE ODAKLE SU U OVAJ GRAD I DOŠLI! FUJ BAGRO ŠUGAVA!
Pa cekaj sta ste vi radili na toj "svecanosti" pa se svi zarazili od istog spijuna. Jel to bila svecanost il orgije?
Nepismeni direktori, svi su isti!
Stoko bezobrazna ne pismena !!!! Ne treba vas ni lijeciti !!!!
Ludilo moze da pocne.