Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvozimo mi za rusiju još i domaće proizvode tipa jabuke iz poljske, šećer iz mađarske itd...
Kakve ba letjelice???
Jel izvoze droge da se glupi vojnici drogiraju ko svabe sto su
Jel to sad i mi ucestvujemo u ratu
Da su oi nasi politicari normalni, Bosna bih mogla imati najbolji izvoz i proizvodnja bih cvjetala.Iskoristit Poznantsvo sa Rusijom, Turskom i dole sa Islamskim zemljama i Hrvatskom stranom. Pa Ekonomija bih cvjetala..
Jeste, sinko... Nađe li ti igdje, ikad, u historiji da su se Kurvati prema nama odnosili s poštovanjem i nisu gledali kako da ko pijavice hajruju na našoj nesreći? To bih baš volio vidjeti - ali sam nešto pesimista... Nikad ih nisam mrzio niti im zlo želio, ali ne mogu reći da sam osjetio to isto u reciprocitetu s njihove strane. I žao mi ih je zbog toga.
Nama podizu cijene da bi njima bilo jeftinije
8 miliona drvo uvezli iz Rusije. E drzavo jadna li si...
Sa reaktorima se radi samo tako.Zgembo Adislic cijepa atome u Čajniču.
sav odgovor za osnivanje agencije za ljekove, da uvoze svoje otrove isto za VSTV da zastiti svoj kriminal
Uvezli svemirski brod