Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vam kolinda šokci i ustaše idite sad kod nje u eu i radite plaće duplo veće, vi se kunete u lijepu vašu eto vam je, hebo vas čović i hdz, sve su uništili u ovoj državi bagro lopovska
sta vise o ovome pisete, sto ne ganjate one koji su pokrali Aluminij,Energoinvest, Vitezit, Alhos, "rudnike" , rafineriju
duša mi je gonjena od mjesta di je gojena j*beš pare i sve meni treba promjena vaza može bit lijepa i od zlata skrojena cvijet ne raste iz vaze nego iz korijena
ZA OTPREMNINE IMA PARAAAAA
Cuj imaju za jos samo 2 plate i samo otpremninu. Zar nas niste tukli informacijama da nemaju ni za germe a kamoli otpremninu. I da ste vrata zatvorili davno.
Cek ja mislio da su davno zatvorili.
Ključ u bravu i doviđendo! Rasističko-UZP-ovska uprava je svjesno gurnula kompaniju u stečaj, radnici na polje a njihova djeca i unuci trajno obezbjeđeni. sikter!
@Bajrudin To jarane kazi im
Za šta primaju platu od 800 KM kad ne rade???
@planinski.lav 1/3 dozvolio im Dragutin Covic, gotovo je,nema vise *,urcenja
@planinski.lav Pa zato!
Gledali ste dok su se guzonje bogatile, zbog cega ste im dozvolili da vas pokradu, pa sami ste sebi krivi a ne drzava.
Sta kaze Kara matic..????
Gasi ovo,nek im covic daje platu iz svog dzepa
Kriv je Komšić jer je osvojio duplo više glasova od ćiriličara!😂😂😂😂
to su ti "vitalni nacionalni interesi" koje proklamuju naši "veliki lideri" Čović, Izetbegović i Dodik (a kako se vidi ni ovi ostali što "štite prava građana" nisu ništa bolji). Svi udruženo opljačkaše sve što mogodoše, i sad će nam opet gurat puške u ruke, jer, pobogu "štitimo svoje, ne dajmo svoje" !!! narod su ovce, i neka ih se šiša!
Hajde bogati pored toliko unistenih i opljackanih giganata Aluminij je samo jedna tacka na papiru posebno danas kada smo svi svjedoci kako se javnost i radnici firmi koje su radile odnosile i gledale radnike Krivaje, Konjuha, Aide, Hidrogradnje itd itd koji su izbacivani na ulicu bez ikakvih prava i otpremnina pa cak ni dopriose nisu imali placene tj ostali bez ikakvih prava, zasto bi mene npr bolila cundara za Aluminijem i bilo kojom firmom danas kada propadne.
Sad ce biti parola: SVE LASTE LETE PREMA JUGU, SAMO ZRINJA I USKI U LIGU DRUGU...
bye bye