Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova mi je vijest uljepsala dan, svaka cast pametnim i kreativnim ljudima koji na ovome rade
@edisss zamisli u jednoj recenici imenice...arapi, familija, sve glupo na kamaru, retard....i dodaj glagol po zelji....
@Cavadiini prika, svaka kovačka radnja u Bosni može ove cijevi variti i praviti ove skelete za vatrogasni modul.ovo je smijurija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Živinički građani su napravili ogroman iskorak izborom ovakvog načelnika kao što je Samir Kamenjaković. Ova općina će doživjeti procvat, živi bili pa vidjeli.
Dozivjey ce karinu.. drze vas svezane ko krave u stali
@<!-- jbg kad je predsjedavajuci hamdija numanovic kojeg je sda nagurala da bude predsjedavajuci iako nije iz njihovog reda ali je po kriminalu tu s njima na crti steta sto gospodin SAMIR KAMENJAKOVIC nema podrsku vijeca ovaj covjek je pun ideja i razvojnih projekata ali uvijek ima ali a to su sda govna ako ne vladaju daj unisti pa pod bilo koju cijenu
Ja nisam vidio vatrogasna kola ali sam vidio gole tete na zidu :D
Svaka cast,samo naprijed,nek se svagdje otvori u svakoj opstini u bih 100 radnih mjesta , a u vecim gradovima makar po 1000 radnih mjesta i rjesice se problem makar trecine nezaposlenih.
Ja mislim da bi narod otvarao ovakve firme al cim pocnes sta drzava te nama na gu zi
Hajde konacno da obnove i vozni park domace vatrogasne sluzbe.
To je prava vijest koja veseli narod BiH.
MADE IN BOSNIA AND HERZEGOVINA 🇧🇦
100 osoba, a Bake obecao 100 HILJADA osoba.
@izacose Ok, glasaj onda opet za njega.
Najvise volim kad mi daju minuse, a govorim istinu :) Time samo potvrdjuju koliki su glupani :)
Ja sam iz Živinica i volio bih da je ovo istina,ali vjerovatno su malo preuranili sa najavom o proizvodnji vozila,nema se za to realno kapaciteta,da bi se proizvelo ovako kompleksno vozilo potreban je ozbiljan proizvodni sistem(montažni tok,cnc mašine,mjerne mašine,manipulatori...),ulaganje od najmanje 10 miliona KM.Ovo će vjerovatno biti samo proizvodnja najjeftinijih dijelova vozila,ali i to je dobro ako bude.
Svaka cast na tome ali moj jarane ti si budala velika doci ovdje da te nasa politicka bagra pljacka uvode poreze prireze za drzavu i njih a ti da ledja iskrivis za sta ,za Bakira Covica i Dodika.
Hahahahhaha.... Cuj za 100 ljudi... E tugo moja... Kakva je to fabrika. Pa nije granap jbte
njemacki standard proizvodnje al su zato plate skromne bosnajcke...
Svaka čast za Bakira i SDA narod će to znati cijenit na izborima 2018 god nek vam dragi Allah zdravlje podari da ovaj bošnjački narod povedete naprijed mnogi su vas sputavali sa pravog puta ali mi vidimo da se borite za norod.
Je*o ti on staru majku pod prečku! Lik je isao u Kalesiju gdje je leglo SDA i nisu mu dali prostorije ni uslove da napravi firmu za Vatrogasna vozila pa je dosao u Zivinice gdje su ga svi i nacelnik iz SDP-a docekali rasirenih ruku! Eto, dobice Bake karinu na izborima dabogda obolio i svi koji ste otrovani njegovom glupom ideologijom! Mrs! Zbog vas smo tu gdje jesmo mater vam zatucanu, bradatu!
100 osoba, a Bake obecao 100 HILJADA osoba.
Još 1000 ovakvih i Baki ispunio obećanje.
Odlicno, svaka cast !