Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ovog sto nam se smije, ali bukvalno u facu nam se smije! Kakvi bilan tramvaji, avioni kamioni, ode to sve na predizborne kampanje!
@gurabijaa EBRD vodi citav proces javne nabavke, nece tu biti nikakvih muljanja, niti 20% u dzep.
Što kanton ili grad Sarajevo nije dignuo kredit? Koji klinac ostatak države treba da plaća tamvaje i trolejbuse u Sarajevu dok se i sami dave u otrovu?
Medjede vracat ce ga Kanton Sarajevo, al svjetske institucije kao partnera vide samo drzavu, ne razne pizdarije u njoj
Moja greška, radi se o dva ugovora u ukupnoj vrijednosti 35 miliona....sorry
Nabrojaše tramvajsku prugu i trolejbuse u vrjednosti 35 miliona a dižu dva puta po 35 miliona.....gdje li će drugi kredit?
Za te pare tramvajsku okretaljku u Visokom mogu napraviti...
Treba čoviću da premjesti korito Radobolje, kakve crne pruge i tramvaji...
Iskoristite novac i prilikom renoviranja pruge zatvorite tramvajske stanice i imat ćete naplatu 100%. Postavite ograde duž pruge (tako je u Parizu i u Istanbulu i u Beču itd. da zaštite prugu od divljači koja prelazi mimo obilježenih prelaza i na taj način ugrožavaju saobraćaj u svakom smislu. Ne'š ući u tramvaj, ako ne platiš kartu. Karta 1,5KM, nek' važi sat vremena i svima super. 2 KM nek važi za tram/bus i sl. Opet, tako je u mnogim evropskim gradovima.
Čuj električni trolejbus , ja fakat mislio da ima trolejbus na naftu
Ma nece nego cemo placati penale zato sto ne koristimo te kredite. 🤪
ja suplje.
a onda se zapitamo zasto je bevanda godinama u vrhu...pa ocito zato da bez prigovora i pitanja milionima zaduzuje gradjanje ove potpisujuci ove kredite kad god zatreba...a ova izjava o zagadjenju i emisiji stetnih materija, to draga gospodjo mozete okaciti macku o rep
neće tramvajske pruge i trolejbusi vidjeti hajra od tih para
Maloprije ste napisali,da ce se potrositi na ociscenje zraka i na trolejbuse.Sad druga prica?
PA MOZE LI SE STA NAPRAVITI BEZ KREDITA (OD POREZA ILI AKCIZA) STA JE S TIM?
@gooUser1573587549 time se plaćaju kamate, a rate se plaćaju novim kreditima
Super, konacno da se sredi javni prijevoz :)
@manki hoće, kako neće, kao mnogo puta do sada...
Dragi Bosanci i Hercegovci (bez obzira kojem toru pripadali) sve ce to nasa djeca da vracaju. Nece ovaj celo sa slike brinite.
@fbUser1577967595 Sarajlije će da se vozaju u novim tramvajima a u Ilijašu, Tuzli, Zenici.... će da vtaćaju kredit i sisaju zagađeni zrak. Milina
@fbUser1577967595 Moja nece, jer nece u BiH biti .