Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U marketu, mušterija: Izvinite, da li su ovo genetski modifikovane jabuke? Prodavac: Nisu ! Jabuke: Nismo!
Za pare ce napisati i da je prozivod nastao samostalnim prirodnim procesima bez ikakvog uticaja covjeka
Jabuke slucajno narasle
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbt pa čime se mi ponosimo?? Ovo je kao da nam kažu: e dosad smo vas trovali a da vam nismo govorili, ali smo sad napredovali - sad ćemo vas tačno obavijestiti kad vas NE trujemo! Užas!
I mi ih placamo da bi trosili vrijeme ovako bezkoristnim stvarima.... Ako proizvodjac hoce da izbjegava GMO (koliko moguce jer je svo voce, povrce i stoka vec davnih dana promjenjena putem slektivog parenja) ne tako i radi, privatna je firma i to je njegov izbor. Ali ideja da je broj jedan GMO automatski lose je debilizam, pola svijeta ne gladuje zbog prisustva GM proizvoda.......
Ma sjeme je GMO
Jos prije dosta godina istinu je rekao Omrah Hossein
Direktore Bingo-a, mani se čorava posla i povećaj plate radnicima. Mizerno je što radiš i pod kojim uslovima ti rade radnici.
Samo idioti i hipsteri ne kontaju da je sve što jedemo već genetski modofikovano. "prirodne" banane su gadne, "prirodne" mrkve su bile lila, "prirodna" svinja je malena, " prirodna" pšenica slabo daje, "prirodni" pas je gentski modifikovan vuk.
Nešto nikom više ne vjerujem.
Pita frajer trebu: Jesu li ti ovo genetski modifikovane grudi? A ona će : Nisu prirodne su majke mi😁😁😁
To je zato jer mi ne mozemo da proizvedemo gmo, nemamo laboratorije, nemamo nista, s toga prosuli suplju, kod nas je sve prirodno hahaha
A sto bi proizvodili? Nije to nikakav faktor. Ionako vecinu sjemena proizvodi monsanto.
Ko vam vjeruje?...Niđe se ne može dobiti papir kao u BiH!....Treba uzet pare naivcima i proizvoditi GMO sa košer i halal certifikatom! To će biti poso!!
Mi imamo samo GMN - genetski modifikovane narode… porijeklo bosansko… gen bosansko-tursko-austrougarski dominantan
ovo sa GMO je isto ko kad kinez te pita hos da pise na boxi da he kamera HD :) tako i ovo hos da pise da nije GMO :)
Bravo Mirko, šta drugo reći.
Uh koliko cu sad dobiti minusa.... GMO nije stetan, ali haj' ti to objasni ogromnoj vecini koja nema bas nekog obrazovanja! Naravno, vecina odlucuje sta je istinina jer, cuj, istina je demokratska, glasamo sta je istina a sta ne. Ako izgasamo da je zemlja ravna ploca onda ima da bude tako! Tako je i sa GMO. Vecina ne zna kako se dolazi do naucnog znanja ali ako kaze fejsbuk ili Dzemila da je tako pa onda svi vjerjuemo u "demokratsku" istinu.
@sbiloko Na stranu preko 130 nobelovaca, potpisnika da je GMO siguran za konzumpciju. 'ta oni znaju. Pa onda taj j..... Monsanto. Sta ja imam govoriti pametnim B, S i H sta je Monsanto. Sta ja imam govoriti da je Monsanto biznis prije svega i da u laboratoriji kreiraju guposti da bi zaradili novac. To ima je motiv. A GMO nije isto sto i monsanto.
GMO kao i normalni proizvodi nema lošeg uticaja na čovjeka, i još uvijek je trava ilegalna