Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda izvoza, al nema veze!
Kako nisu obavješteni ? Zar ne čitaju klix
Hoćemo bazen pored aerodroma
Saće Erdogan napravit dežurstva demokratije za bejha ispred plave džamije!
Đe je sad Erdogan da urgira za nas?
i...............ima li iko da je nadlezan ????
imas ti sa 200 komentara dnevno
@OtokaBoy3 i??????
A zašto ne pišete da su Rusi izrazili sumnju u porijeklo pojedine robe i da su zahtjevali da pošalju inspekciju radi utvrđivanja porijekla i da je to odbijeno!!?? Tek onda su oni donjeli odluku o zabrani!
@BuggsBunny Upravo to su Rusi i posumnjali i tražili da njihova inspekcija to provjeri na licu mjesta i naravno dobili odbijenicu!
Poslje toga je uslljedila zabrana a KLIX kao profesionalni medij naravno to ili ne zna ili namjerno prešutkuje da bi izazvao lavinu negativnih komentara prema Rusima!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)