Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Libijci su budale. Imali su sve, sad nemaju nista.
Ma nismo ni mi nazalost. Meni je Jugoslavija jedina domovina, ovih 6 je samo pussy smoke
TheCallenger@ Meni je Juga i domovina i u srcu, a Tito prvi i jedini predsjednik.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakve gluposti, Libija ne postoji nakon američkog 'oslobadjanja' i ubistva Gadafija!
Prosle godine sam citao u Oslobodjenu da je Medical attache pri ambasadi Libije trazilo h medicinsko osoblje u dijelu u kojem nema rata i gdje je sigurnost zagarantovana, tako da nije bas da ne mozemo tamo raditi.Takodjer sam citao onu aferu sa ukradenim parama iz ambasade Libije, mislim da je neka bolnica u pitanju bila. I znam da gdje god su Libijci pokucali na vrata bila su im zatvorena jer se BIH zalagala za tog nekog Ali Amisha koji je izmedju ostalog clan Muslimanskog Bratstv
Necemo mi s njima diplomatske odnose valja slusati sta Evropa kaze. A taj ali Amish citao sam u vecernjem hr da je dobio nase i drzavljanstvo, a povezan sa bracom muslimanima, Toliko o tome. Dosta sam slusao o tome koliko nas Libijci vole, i znam kad odes tamo dovoljno je samo da kazes da si iz Bosne. Hoce nas ljudi, dokaz taj oglas iz Medical attach ali necemo mi njih !
gledam kroz Sloveniju,, euroasfalt radi auto puteve,, sve pohvale
@thugs Naravno da radi poslove koje je trebao da radi ZGP i ostale nase velike a sahranjene firme, kojima je EAsfalt oduzeo sve uz podrsku politike. Znamo svi ko stoji iza EAsfalta
Može Bookira zastalno da pošaljemo jednosmjerno
Evo ja ću. Neka ne trpi država i kompanije.
ZLO, TREĆI DIO: Hijerarhija najopasnijeg mračnjaštva je Sočegradska Ojebina (Beograd) i to po slijedećem redosljedu: 1. intelektualci (SANU), 2. političari, 3. sudije i tužitelji, 4. pandur četnici (policajci).
ZLO, ČETVRTI DIO: Digujočmarija je današnja Tariguzija po šemi: DI---diplomatsko GU---guzno JO---jonizacijsko ČMAR-čmarnjaštvo -za DI i GU je možda bio najbolji primijer kao raniji četnički intelektualac Stojan Novaković, -za JO i ČMAR je moderna SANU u smislu igranja sa Krškom, Paksom i Kozlodujem poput ovoga: www.geigercounter.org/radioactivity/isotopes.htm
Pa naravno da nemamo ambasade - niko og žgadije na vlasti nesmije u " opasnu" zonu. A ako ima da se klepa gdje rata nije, onda se ide trkom!
Al i vi lupate u prazno. Pa u Tripoliju i dan danas, a posljednjih desetak godina Selimovići imaju koncesiju na proizvodnju vode, i snadbijevaju flasiranom vodom prostor veći od 70% njihovog tržišta. Prije 3 godine imali udio od 30% danas daleko veći jer turci nisu više toliko aktivni!
Kakva Libija čovječe vode trenutno nema pola grada u 20h!!!! Sve im j.m.
@berlusconi1 Papak jedan je.la te sda
dole još ima islamističkih terorista,uspostavljaju kalifat islamske države,nije niko lud dole poslovat jer braca sunnije kada te sahvatuju oni te kolju
ma daj ba koda ovi nasi razmisljaju o nekoj ambasadi. oni imaju dosta obaveza po bosni da kradu pare pa zaborave na ostalo.
Mi smo moćni, masni, gradimo drugima autoceste, crpimo naftu :))
To ono odeš u sibir i čudiš se što to nejma trgovine
odoh ja dobrovoljno, samo sto dalje od ove rupe od drzave....