Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode glasacko tijelo kompletno..
@Adza + goveda. Nema se više nikoga birati
@Adza ... ja te izvoze nikako ne kontam. s našim uzgojem mesa ne možemo pokriti ni 40% domaćeg tržišta a izvozomo od govedine, piletine, svinjetine, ovčetine itd... pa onda to isto uvozimeo više nego što smo izvezli. valjda izvozimo kvalitet strancima, a uvozimo govvna za domaće tržište.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne samo da ce nam otici stanovnici nego sad I stoka, I perad, sve ode u inostranstvo…. :) :)
@gooUser1568195190 lol.
A mi ćemo pojačati uvoz smrznutog iz Argentine i Brazila.
evo posla za hercegovce kao i onda sa turskom . kupe jeftino lose tovljeno smece u madjarskoj , lupe etiketu BiH i salji dalje za vece pare
Mi najviše mesa izvozimo u Njemačku i Austriju a goveda ostaju u BiH.
Vidi ti naroda ,,norod zno SDA,,
Jablanica na aparatima
Pozatvarat fakultete i osnovat skole za cobane. Svakako nam fakultetski obrazovani ne trebaju.
Dje se moze prijavit
@mangokenijada Na internetu...
Kakve su sada ovo prevare,Malezija ima sve uslove da se bavi stočarstvom ima dosta pašnjak čak im je jeftinija radna snaga nego kod nas a da ne pricamo o udaljenosti Bosna Malezija.