Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pocetak spojite Neum sa ostatkom BiH pa onda idite i serite po svojetu mamu vam lopovsku!!!
hahhah... 500 m/2. jel to izetbegović otvarate neki granap mješovite robe. u zagrebu ikea na 38.000 m/2, a u srbiji na 33.000 m/2, samo radi usporedbe.
Nije to trgovacki centar konju bez samara. To je centar gdje ce se moci predstavljati BiH biznis i svim ostalim potencijalima na trzistu Pakistana i cuvenom putu svile. Luka Gwadar ce u buducnosti preuzeti primat u svijetu, jer ce sva roba iz Kine u svijet vodenim putevima ici preko Gwadra. Ovo smo mi dobili besplatno, a Srbija, Hrvatska i ostala buranija moze samo sanjati o tome :)
Kao sto je recimo za nas u BiH vazna Luka Ploče, a i Hrvati bi je mogli zatvoriti bez nas jer 95% robe iz te luke ide iz BiH. Ovo je predstavnistvo (KANCELARIJA), za citavu Aziju i onaj dio svijeta gdje zivi 2,5 milijarde ljudi, a mi smo to ekskluzivno mjesto dobili besplatno od Pakistana. Kakav duduk braco mila :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Business centar na 500m2, pa kako vas nije stid vise!
Ispravak: Vlada BiH moje para sada dijeli i Malezicima......
od cijih li para??? nesposibni primitivni politicari a jos gluplji narod...
Kakav crni Pakistan, sad če izgleda i njih SDA elita početi dovoditi da im prodaju prirodna bogatstva.Ko normalan putuje u taj nesigurni i terorizmom opterečeni Pakistan, prestanite nas spajati sa takvim destinacijama, gdje je ljudski život bezvrijedan i gdje ne postoje ljudska prava
Pošto nas guraju iz Evrope, podvaljuju nam ekstemizam...okrenimo se braći muslimanima, ne možemo ni mi biti pusto ostrvo,htjeli smo i hoćemo sa Evropom,oni nam ne daju..idemo tamo sa onima gdje nam šire ruke...jbi ga Evropo, to je vaša želja...
A kakav pakistan , ne mogu bit siromašniji , pravo mjesto za biznis onako razgranat , kako može ovaj ambasador hranu njihovu jest , miri samo da povratiš dušu
Krvavica i cvarke , mama ti je to možda izrodila , to ti znaš šta je pakistansko- indisko- bengali kuhinja , mrš onomo on !
WTF????
Čak 500 kvadrat ba!!??? Ideš! Pa to je veće od mog dnevnog boravka ba!
Nedim ! Jesi li to ti ?😂😂😂😂
Je li to onaj sibicar, i privrednik i ambasador, koji je novac od donacije BiH za izgradnju skole u Pakistanu strpao u svoj djep, pa je sad na sudu, optuzen od izvodjaca radova.
Mozda ce tu Fadil izlozit proizvode iz svoje firme a Bake tops ? Koja sprdnja majko draga
NAziv poslovnog centra ? VAkif Osama !?
Ma ubilo se za Bingu
dok zveckaju kašike zlatne
Kažu, hoće da naprave podzemni trezor za nekakve vreće, kao eto indija je jedna od najsigurnijih zemalja svijeta a vreće imaju značajnu vrijednost.