Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha sve drzave se otvaraju, samo nasa najpametnija pa se zatvara..
Otvaraj granicu kravetino debela.. sta zna korona ko je ciji drzavljanin i odakle je. Samo diskriminisete narod.
Samo da ja zbrišem iz vječne naše pa VI sve zatvarajte...
Jedina prava bolest koje se trebao bojati je fukarluk od nje ni naj zdraviji ne ostane zdrav
Ko će vam doći,od Bosne ste medijski i politički napravili jedno veće žarište u Europi,a političari plaćaju 300 km penzionerima da potpišu da boluju Covid-19,provjerena informacija je da u Cazinu su otac i majka jednog policijskog inspektora uzeli 2k da potpišu da imaju Coronu,za prave medije ću da dam i imena i prezimena i adresu od navedenih,samo nedajte da se dize panika za dzaba lijep pozdrav.
ne otvori li BiH granice za sve drzavljane i ne dodju li stranci i nasa dijaspora sa stranim dokumentima i ne potroso novaca naj..... smo ko zuti. dolazi jesen a onda i duga i hladna zima.
OTVARAJTE GRANICE (za strance-jedini spas) !!!!!!!!!!!!!!!
Nabijem vas sve na neku stvar , pustite narod da živi ! Vi se naklepali pa laprdite o otvaranju pa zatvaranju , jeli vas imalo stid ? Pocrkat ćemo svi od vaše sljepoće i plaća na državnoj sisi!!! Obični narod treba da živi
BiH je otvorena za građane Alžira, Tunisa, Maroka, Afganistana,Pakistana i ponekog slučajnog Sirijaca, i to sa strane prijateljske&susjedne Srbije, i to isključivo prema bošnjačkoj zemlji meda i mlijeka, do prve Rvacke stanice milicije u Ercegovini.
Nek ona otvori svoje guzove kinezima i arapima Ovi fkt hoće da nas potaman sve samo da imaju za svoje plate
Stanite ba. Imam stranu saru i BiH licnu. Udjem u Hrvatsku sa sarom a u BiH licnom. E sad me interesuje kako se izlazi iz BiH.Jel isto izlazis sa licnom a ulazak u Hrvatsku sara Ili kod izlaska nije bitno. Ali Hrvatska zatvoru granicu sa BiH da ik to znaci da je samo zatvorena za BiH gradjane a ko ima evropsku saru moze izac.Da ik je rizik doci u BiH jer cujem da ima dosta raje iz evropskih zemalja.
I treba
Otvaraj granicu kravo debela i testiraj s*pak debeli na hemoroide i koronu
Otvoriti granice za sve !!!
Dzaba otvarati kad stranci nece dolaziti jer BiH ce zavrsiti na crnoj mapi Evrope. Jer taj stranac ako i dodje, imace problema pri povratku nazad u svoju drzavu. I zasto onda se gnjaviti sa tim, kad jednostavno moze otici u HR koja smisljeno radi testiranja sa ciljem odrzavanja niskog broja zarazenih.
@gooUser1584206134 Neće ako se države slože da 1.7 otvore granice za putovanje iz balkanskih zemalja. I sada je fleksibilno, testirati se o svom trosku i nema karantina.
Pojede mikrofon, kameru, novinara, sto, stolicu, kancelariju, klix, mobitel na kojem čitam a evo pošla da jede i mene