Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovih 40 i kusur je otislo u penziju...tako da ne kakite...prava sistematizacija ce se izvrsiti kad vas kupi stranac, pa vas pocne mesti...koliko tu ima svalerki uhljebljenih i ostalih pametnjakovica, dovoljno je da udjes u hol, ne treba dalje...u protokolu ih ima namanje 5...sve SDA glasaci...moraju uslikati glas kad izadju na izbore, tako im naredio Asim
Kako plitke pameti trebas bit pa izabrat M:tel pored BHTelecoma, a pri tom pricat o svojoj drzavi BiH.
@KostaracMinistarLazi barem mi u mtelu nece carsija pricat sa kim sam razgovaro.
Cuj povecanje u odnosu na planiranu dobit. Sto ne kazete koliko je manja od proslogodisnje dobiti.
Bh telecom ima MONOPOL i njihovi prohodi su posljedica te cinjenice!
gdje je Asim da popravi broj radnika
Sve što je pod KONTROLOM ZELENOKOŠULJAŠA je PROPALO ili OPLJAČKANO !!! Tako na štandu BH Telecoma u Mercatoru cijelu godinu imaju čak TRI MOB u ponudi !!! Nemojte ni slučajno PITATI nešto o tim mob, jer će to trajati satima dok nađu papire i dok pročitaju !!! A sponzoriraju sve što je ZELENOKOŠULJŠKO, kao da im je to BABOVINA !!!
svaki normalan telekom operater u svijetu ulazi u IT konsulting usluge, mi sa degenima idemo u filmsku produkciju. Bas cemo vidjet serije koje BHT napravi. To ce bit na rangu Hollywood rezisera Sedina.
BH Telecom takodje nudi ove usluge, raspitaj se malo...
sa ovakim rezultatima dabogda se mogne prodat za 100 miliona KM.
dze i nece eno ideja generalnog direktora koji je kroz lokanje sa Asimom dobio i diplomu i magistrat sa help desk radnika do generalnog dogurao, da sada pravi filmske serije posto je on glumio u magarecim godinama. Bakir nikada nece postavljati sposobne i moralne jer sa takvima nemogu krasti. degenerici su idealni. eno mtel 80 miliona dobiti. fuj. Bakire daj ostavku.
Ovo oni sto je u njih akcija 5 marki pet dana interneta ....
Dividenda nikad manja sve u svemu downward trajectory sto bi rekli
Da budemo realni ko više vjeruje ovim friziranim podacima, jer i njih rade sda uhljebi isti kao što je bio Asim Sarajlić.
A dobit Telekoma Srpske dosegla 80 Miliona. Zato sam ovdje na portalu sedam godina pisao da je trebalo davno prodati 51% BH Telekoma.
sad je ovo kompenzacija losih vijesti od ranije, moraju bolje sto se tice inovacije, usluga i marketinga, MTEL i Eronet rade bolji posao
mtel 80tak miliona
Mtel neki dan objavio dobit 80-90 miliona... Ovo je pravo lose. Ali bitno je reci da je manje za 46 radnika. Nebitno za ovakav izvjestaj.
@JenDvaTri i sto minusi? Zato sto sam spomenuo Mtel. Pa ljudi, do neki dan je bilo sta ce Mtel, BH telecom je jaci... Sta cemo sad? Ono sto je evidentno je da gubi i to veoma brzo, ali ne vidim da se neko trudi da zaustavi trend. Sta cemo kad ne bude bilo telecoma? Ko ce gasiti vatru (penzije kad zapne, pa donacije)?