{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BH Telecom ponudio nove pakete usluga u mobilnoj i fiksnoj mreži

11.8.2014. u 13:39
1
100
BH Telecom ponudio nove pakete usluga u mobilnoj i fiksnoj mreži
1
BH Telecom ponudio nove pakete usluga u mobilnoj i fiksnoj mreži
BH Telecom je od 1. augusta značajno obogatio ponudu mobilne i fiksne telefonske usluge za fizička lica, uvođenjem novih, do sada najpovoljnijih, paketa usluga.
Za postpaid korisnike mobilne mreže su u ponudi četiri nova "NoLimit" paketa, bazirana na fer osnovi, koji podrazumijevaju neograničene pozive prema svim mobilnim i fiksnim brojevima BH Telecoma, neograničen SMS saobraćaj prema svim mrežama u BiH, velike količine mobilnog Interneta i mogućnost dokupa mobilnog Internet saobraćaja po super povoljnim uslovima. Novi paketi su NoLimit M, NoLimit L, NoLimit XL i NoLimit XXL, a zavisno od odabranog paketa, korisnicima omogućavaju i velike količine saobraćaja za pozive prema svim mrežama u BiH.

Novi paketi u fiksnoj mreži su Senior PLUS, Flat BH Telecom i Flat BiH. Senior PLUS paket omogućava neograničene razgovore u fiksnoj mreži BH Telecoma po mjesečnoj cijeni od 12,05 KM, a namjenjen je penzionerima sa najnižim primanjima i posebnoj socijalnoj kategoriji pretplatnika koji su kao takvi definisani važećim Cjenovnikom BH Telecoma. Uz odgovarajući iznos mjesečne pretplate, paket Flat BH Telecom omogućava 3.000 minuta razgovora mjesečno prema brojevima fiksne i mobilne mreže BH Telecoma, dok paket Flat BiH omogućava mjesečno 3.000 minuta razgovora prema brojevima fiksne i mobilne mreže BH Telecoma, kao i dodatnih 300 minuta razgovora prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH.

Više informacija o ovim uslugama je dostupno na prodajnim mjestima BH Telecoma, kao i na web stranici www.bhtelecom.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: