Privreda
166

BH Telecom organizuje promotivni spektakl u Domu mladih

Klix.ba
BH Telecom i Nokia 21. decembra u Domu mladih u Sarajevu organizuju promociju novih Nokia mobilnih uređaja Lumia 1020, Lumia 925 i Lumia 520.

Ovaj događaj upotpunit će muzički nastupi svjetskih DJ zvijezda Dennisa Ferrera, OXIA i Andrea Hommena, uz podršku domaćih muzičara kao što su Bonjasky, Toni Juranović, Megahertz, Borg i Rimaad.

Da bi ugođaj za posjetitelje ovog vrhunskog spektakla bio potpun, dvorana Doma mladih bit će opremljena HD LED ekranima od 10m2, Nokia Lumia & BH Telecom vizualima, velikim Nokia Lumia 3D slovima izrađenim od pleksiglasa, LED zavjesama, uređajima za specijalne CO2 efekte, topovima za konfete, te živim prijenosom koji će biti rađenim 4 HD kamerama.

Osim uživanja u muzičkom spektaklu, posjetitelji će moći besplatno downloadovati muziku pomenutih DJ zvijezda, te učestvovati u LOW LIGHT foto nagradnom takmičenju u kojem mogu osvojiti mobilni uređaj Nokia Lumia 1020, a pobjednici će biti objavljeni na HD LED ekranima.

Cjelokupni događaj bit će snimljen mobilnim uređajem Nokia Lumia 1020 koja posjeduje kameru od 41 megapiksel, trostruki zoom visoke rezolucije, sistem sa šest leća Carl Zeiss, dvostruki blic, stabilizaciju slike, te software za obradu fotografija PureView. Nokia Lumia 1020 koristi operativni sistem Windows Phone 8 i omogućava snimanje HD videa u rezoluciji od 1080 piksela i 30 sličica u sekundi, a uskoro će biti i u ponudi BH Telecoma.

Ulaz za posjetitelje ovog spektakla bit će besplatan uz pozivnice koje će dijeliti promo timovi BH Telecoma i Nokia-e. O datumima i načinu podjele pozivnica, obavijestit ćemo vas putem BH Telecom i Mobis electronic Sarajevo FB fan pagea.