Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, vidi kamiona i kabla! Mashala!
Mi smo svjetsko čudo..već dvaes godina uvozimo 7-8 milijardi godišnje više nego što izvozimo..i još opstojimo i čak imamo kažu i neki rast..ko mi ovo objasni, halal mu pita Valjalo bi da ovo mogu kako primijeniti i kod kuće..da zaradim svaki mjesec hiljadu maraka, a potrošim hiljadu i sedamsto
Tu rupu popunjava dijaspora svojim doznakama iz inostranstva i krediti. Ako ne mozemo povecai izvoz mozemo smanjiti uvoz. Konzum prodaje gotovo iskljicivo hrvatske proizvode. INA je pokupovala bosanske pumpe i poznato je da prodaju iskljucivo hrvatsku robu. Mozda mozete naci Kiseljak vodu (hrvatska vlasnik) i to je sve. Najvise robe uvozimo iz Hrvatske a ta ista Hrvatska nas blokira na svakom koraku oko izvoza bilo cega u EU. Kad cemo doci tobe?
"pokrivenost"
sto da se sekiramo kada imamo gotovinu,sto nam nedostaje, mi kupimo,ljepote od zivota,lezi hljebu da te jedem,neka levati proizvode.
dragi moji Bosanci i Hercegovci postanimo prijatelji sebi i kupujmo svoje!, kupujmo domace! mi nemamo veceg prijatelja od samoga sebe, za dzaba "brat" ovaj il onaj svi oni gledaju svoje interese i svi oni bi da nas koriste.
kupovacemo kad bude bilo nesto da valja
bravo diss ... evo prijedloga ... ja proizvedem oko 200 kg voća i povrća viška svake godine ... različitog voća i različitog povrća ... ekološka proizvodnja ... spreman sam na uduplavanje proizvodnje ako mi bilo ko otkupi sav višak proizvodnje po cijenama koje su na pola puta između veleprodajnih i maloprodajnih ... (cijena je nešto iznad veleprodajne jer se radi o "zdravoj krani" ) ... kako bi dao primjer ostalima to bi ti mogao sve preuzeti ... ???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)