Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rijesite shipping li po baterija a ne tu glupost, sta se jos online kupuje iz turske, u bosnu niko ozbiljan vise ne salje nista
cudo kako nema vijest da je turska totalno propala, cijeli svijet o tome pise sad kako je Erdogan danas kmecio kao nikad prije samo eto u Bosni hoce Tursku prikazati kao bogatu i naprednu drzavu...umjesto da se nasi politicari ugledaju na zapad i uspjesne zemlje oni se ugledaju na siromasne i jadne turke i onda se ljudi u BiH cude zasto zive u takvoj bijedi.
@StariSat u vidim vec je pocela nervoza medju desnicarima i fasistima jer je "njihova" turska na koljenima :D