Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda nismo narocito pametni, ali smo eksperti na mjesalici.. 😅
@Jeltokojeto Pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima, sve tri konfesije, baustela ne poznaje naciju i vjeru 😅
Kad bosnjo ode u njemacku
Hrvati koji rade za Njemacke firme kao podizvodzaci su najveci kriminalci u Njemackoj. U Hrvatskoj dobiju podsticaj za radnike od EU, sve uredno prijave radnike, penziono i zdravstveno ali u Hrvatsku. Zatim radnici primaju 10,50€/Bruto to je 7€/Neto place. Dok Nijemci primaju 30€/Bruto ili 20€/Neto kada su prijavljeni u Njemackoj!
ko prima 30 brutto na bausteli? ajd me prosvjetli.
Mislis imale prometa 24 miliona KM ? Promet i zarada dva razlicita pojma u potpunosti .
@mladibosnjanin Naslov, i onda pocinju tekst recenicom: "VRIJEDNOST izvršenih radova građevinskih firmi iz BiH u inozemstvu u prvom kvartalu iznosila je 24.199.000 KM" Sta novinar zna sta je ekonomija...
Treba skontat svoj biznis!