Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je izgradio luke ploce I kome bi trebale pripadati....opet gradite hrvatsku I srbiju na ustrb bh gradjana.
je li možete dragi političari bar na tim sastancima kupocati domaće, kad već kući ne kupujete. Svaka vam čast što potičete hrvatsku proizvodnju, čiji su vam proizvodi redovno na stolovima.
Savjet ako razmišljate gdje na ljetovanje. NIKAKO u Hrvatsku, bezobrazni su pravo, pitaju gdje ćete(zaboli ih ku+rac gdje ću), traže pare na pokaz, znači moraš novčanik na pokaz(možda sam samo na proputovanju kroz Hr), i ako im nije mrsko pretrkeljat će vas do gole kože i auto naravno, nebitno s kim ste i kako izgledate(iz 1 ruke) NIKAD više im neću otići na more pas im mater je+bo na današnji dan!
A šta je sad sa onim našim terminalima u Pločama, što su u vlasništvu Federacije?? Mi podržavamo izgradnju vlastite konkurencije!! I još naši vlastodršci idu na to otvorenje. Svaka čast!!!
...i luku je fiskalizir'o :)
eto: izgleda da je to to što su nekidan dogovorili.... molim dislajkove...hvaaaaaala!!!
Između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske su danas, 19. juna 2013. godine u Briselu potpisana tri sporazuma. Ugovor između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske o graničnim prelazima i Sporazum između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske o pograničnom prometu u ime BiH potpisao je predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslav Bevanda.
Sve je to super Bevanda samo da ti nisi toliki lopov!
Bevanda bjegunac 007 :)