Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve cestitke SDA kadru u ovom kantonu. Ako je SDP ucinio sve da BPK izgubi ugled po svim parametrima, SDA upravo cini obrnuto.
Cuj opstina uplatila banci 380 milja za subvenciju kamata a koje ce firme dobit kredite i sta ako ih ne vrate
Fetva muslimanima u Bosni: Stambene kredite smijete dizati samo u "Islamskoj" BBI banci tj. SDA banci. Sve ostale su grijeh...
BBI nek je samo nasa hallal banka,reko hodza danas na dzumi nema kamata.
Ovaj momčina (lijevo) pijan 1/1!
BBI ili SDA tajkun banka(Hasan Cenigic,Saja i ostali) moze uspjesno poslovati kad se svakodnevno u nju sliva
mora im se odati priznanje uvijek nađu lijep novi naziv za kamatu
Umjesto "kamatna stopa" oni kažu "stopa" :) i to je sav šerijat koji su uspjeli primijeniti :) Još jučer IZ donijela fetvu da je kao halal uzeti samo i isključivo stambeni kredit za riješavanja stambenog pitanja ali SAMO ako u tom mjestu ne postoji "islamska banka"... što hoće reći da svi muslimani sada MORAJU uzimati stambene kredite u BBI banci, u suprotnom su nevjernici... ostane čovjek bez riječi...
@MCCCLXXVII pa bakir to sredio preko onog licemjera reisa koji sluzi njemu i njegovoj politici a ne Allahu i varaju skupa ovaj tupavi narod.zna se sta je kamata, kamata je sve sto preljeva i pretice a uzimas sebi i kad ti vraca neko vise od onog sto ti dao.mogu razumjeti da treba nesto preplatiti, jer ima tamo neko osoblje ljude trebaq platiti itd. ali bilo koji kredit ce te isto kostati u bbi banci i u bilo kojoj neislamskoj, sto znaci da i oni rade na principu kamate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kolkačka je kamata
Sve cestitke SDA kadru u ovom kantonu. Ako je SDP ucinio sve da BPK izgubi ugled po svim parametrima, SDA upravo cini obrnuto.
Samo poremećena osoba može SDA pohvaliti...
@izacose Jadan ti sa takvim mozgom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)