Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po principu nije vanago, nego se pas posr'o. Gdje god uplete prste mafijaška organizacija SDA, iza njih ostaje pustoš, kriminal, korupcija, nepotizam i izdaja.
Zato će oni lepo vas opet kupit pred izbore.
sda je smece.. ali sdp, sbb, df ... svi su ista govna i nije ni vazno ko je od njih na vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja laž, koja prevara ...??? Gdje se to remont postrojenja radi u vrijeme kad ima najviše posla ... Za desetak godina će ovo neki novi Esed Radeljaš u staro željezo prodavat ...! ! !
stvarno nista gluplje I bezobraznije nisam odavno procitao. pauza u biznisu postoji, zakonom je odredjena I traje obicno pola sata da se radnici odmore. postrojenje ne pravi pauzu. znam za dosta slucajeva firmi koje su se selile I radnici.su radili.za.masinama na.livadi dok se firma ne.preseli. a sta je sa dobavljacima, I njih sta bez njihove volje poslali na pauzu?
poslovni portali su prije 2 dana objavili da je razlog sto su birali direktora 4 mjeseca ... sta je istina, remont, direktor ili nesto trece
Krompir ti sada i ne treba prodavati, neka propadne, sve dok ''TVOJA'' firma ne propadne. Prodavati po toj cijeni za zimnice penzionerima npr. Ne bi vise nikada ovdje nikoga ucijenio. Cuj SUPLJE, remont se radi u jeku sezone krompira.
Samo vi VOZAJTE ARAPE... Eto vam ih, a to je tek POCETAK!
Remont? Kakav nepismen, ne zna ni slagati kako treba
između pomfrita i pola biram ovo drugo. kajmak, sir, puter. i domaći krompir. mljac.
Imao sam jako lose iskustvo sa ovom firmom, od samog njenog otvoranja pa do danas. Ostali su duzni svim svojim dobavljacima kako primarnim tako i sekundarni. Iskoristili su samo lokaciju fabrike radi licne promocije i prevare kako lokalnog stanovnistva tako i drugih dobavljaca iz BiH.
@DelBoytr a sto im je smetalo da firma radi kako treba i da im donosi profit? Sto bi neko unistio firmu koja zaradjuje?
Bezobrazni narod mu nije mogao dostaviti oguljen krompir u pomfritaru, a hoće veću cijenu od 32pf. Pa stvarno smo stoka. Kako nas nije stid od ovakvog finog i nadasve poštenog gospodina iz obližnjeg i nesvrstanog Azerbejdžana. Otvorio nam pomfritaru, a mi tako, cccccccc....
Je li ovog dodick doveo kao i litvance'
e cuj pauzu. pauze u poslu se ne prave I tu pricu mozete prosipati ovcama.
Ovdje nesto ne stima. Remont se, bar tako logika kaze, vrsi kad ima najmanje posla. Sad bi ga trebalo biti najvise. Drugo ovaj Aziz se ponasa kao hohstapler. Otkupna cijena 32 feninga i treba pola toga dati za sjeme. Koliko proizvodjac dobije po kg krompira koji preda fabrici. Ne treba biti veliki matematicar pa izracunati koliko kosta gorivo, djubrivo i ostalo. O kakvom plusu moze biti rijec? U pricu o procentu skroba uopste ne vjerujem.
Aziz Shahhuseynov???????hajd nek neko proba izgovorit njegovo prezime,jel to od naš bošnjo vehabija koji obično sebi imena predjevaju,ili je to neki strani investitor iz šerijata?????
azize slobodno im zaprijeti genocidom pa da vidis kako ce se opametiti :))
Ocito je na tvojoj mami vrsen genocid zvani kitovanje pa si se takav rodio.
Remont ce trajati sve dok proizvodjaci ne spuste cijenu krompira na 5-10 pfeninga po kili.