Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači, po mojoj računici oko 70 letova dnevno. Ne znam puno o ovoj temi, ali deluje mi da je to zavidna brojka i u svetskim okvirima.
Pa s obzirom na to da je ukupan broj putnika koji je prosao kroz sarajevski aerodrom, u istoj toj godini nesto preko milion, onda je brojka fakat zavidna. Razmahali se ljudi ozbiljno...
tokom ljetne sezone su konstantno imali preko 100 letova dnevno ...
Najvece smece od avio kompanije sa kojom vise necu letjeti nikada osim ako budem morao. Od milion kompanija koje rade u Chicago, USA oni kasne par sati pa kad putnici zakasne na sledeci let jedino njihov salter zatvoren u 18h i niko se ne javlja na tel. Smece od aviona koje rentaju od ciganije iz indije!
Ponovi to ali bez suza haha
Oni 4X više prevezli putnika nego sto je prošlo kroz Sarajevski aerodrom
80% ruski dezerteri 😂
dovlace migrante iz "slobodoljubivih" zemalja. ne znam zasto bjeze iz te slobode.
Bosna Air je za petama
80% putnika rusi xD
Mene intresuje kolko je prevezao Turkish Airlines boli me uvo za Srbiju..
Stokholmski sindrom?
toliko je profitabilno da je kompanija vraćena državi za dž.
A Turkish airlines 83,4 miliona....
A Turka ulozila 7x vise para u Srbiju nego u BiH...
Dta ti poredis, SDA tokmaku blentavi!
Srbija služi kao stražnja vrata Rusima za ulazak u EU. A Air Serbia je najlošiji avioprijevoznik kojim sam letio, a letio sam s jedno dvadesetak različitih.