Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedeci naslov da smo mi u Federaciji bucmastiji nego oni u RS i da jedemo vise suhovine nego oni. Fuj brate
Ja naslova majke ti. Konjski. Sto se ne uporedi sa npr Francuskom. Konju jedan nacionalisticki
PLAĆENI TEKST !!! Nije bitno KOLIKO su ZARADILI(jer zarada ne može pokriti ni osnovno ODRŽAVANJE, zbog loše kvalitete IZVOĐENJA radova), već koliko su UKRALI !!!
Jbt ima samo 1% više teritorije a 19 milja više zaradila. Koliko bi zaradili da je sve njihovo?
Mislim na jp autoceste!
Jbt ima samo 1% više teritorije a 19 milja više zaradila. Koliko bi zaradili da je sve njihovo?
Nije u interesu Hrvatske da se izgradi kompletan koridor 5c. Zato imamo opstrukcija preko HDZ a da se izgradnja uspori što je moguće više... Ako uzmemo samo turističku sezonu koliko bi ljudi išlo ovim koridorom Budimpešta - Ploče.... A gdje je cijela godina prevoz robe i ostalo....
Je, valjda samo zato napravili GP Svilaj i most na njemu, te se rade na zadnjim dionicama kroz Baranju. Ni Mađari nemaju još autocestu do granice. Nego, misliš da Česi, Poljaci i Mađari iz istočnijih dijelova svojih država ionako već ne prolaze kroz Bosnu? Još im je i besplatno....
@/goouser97230 Normalno,nece za tursku preko bosne ici,kamioni najvise doprinjeli toj cifri..!!!I hvala bogu neka rade autoputeve,i da naprave i hrvati i srbi bolje uslove za kamiondzije kad vec moraju da cekaju satima danima nekad..a nema ni wc ni parking kako treba pred granicama..
kazu izbjegavaju,na svako par metara neke nepoznate zastave i table neznaju slova da procitaju sta znaci..
3 godine dionicu od 6 km Jel kasikama kopaju? Most od 3 km u sred mora za 2 godine napravili
i sve to uglavnom narod BiH placa, plus akize, ukinite putarinu za gradjane BiH st0ko jedna
da je autoput napravljen prije 20 godina do sada bi zaradio ogromne pare. Izgubili smo ogromno vrijeme u kome se mogla imati dobit i postići indirektni finansijski efekti za privredu.
ko se usuđuje uopće putovati kroz RS...
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko novca drzava ubire od akciza, poreza, od prodaje struje, od prodaje oruzja, od registracija auta, od pdv-a, od telekoma, od kontrolisanja neba, autoputeva…a na drugoj strani da vidimo koliko trose na administraciju, kantone, da narod vidi kako se razbacuju sa narodnim parama.
Putevi i tuneli sluze za izvlačenje novca da bi financirali političke partije. Fale se sa stvarima koje su već trebale biti gotove 2005 godine. I na kraju kome će trebati putevi ? Ko će se voziti njima ? Marsovci ?
Kinezi naprave 6000 km autoputa svake godine 7000 km željeznce . I to puno kvalitetnije . Kod nas 6 km godišnje autoputa i 7 cmm željeznica . Joj Alija pomakni se da legnem.
Jos malo pa če naslov bosnanistan tuzla zenica 50% sarajeva. Zaradilil 17M milki. A susjedna države Herceg Bosna I Republika Srpska toliko milki
Ooo kako ste spori strasno.