Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A potš je kampanja, Memić neće dozvoliti da se sporan momenat riješi jer mu nije u interesu, imat ćemo neizgrađene prilaze. Uvijek se nađe neko da poremeti kompletan ugođaj.
Sam sebi u stomak skače, al stranački interes prije građanskog, davno utemeljio Branković. Sve po zakonu.
Memic ce da nas sada u crno zavije, gradnja bi mogla potrajati nekoliko godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bude li to zavisilo od SDA-ovca Senaida Memica onda ce potrajati izgradnja prilaznih puteva.
Nije njemu cilj zaobilaznica, njemu je cilj spriječit da neko drugi uradi nešto konkretno..samo presipa iz šupljeg u prazno.
Tipicni SDA-ovac, odmah opstruira jer on to nije zapoceo a nije ga briga da li je to dobro ili ne.
Memic diktator na Ilidzi !
ma sve je predizborna suplja da se pokrije kriminal, treba opet izmjerit debljinu asfalta, dao bih ruku da negdje fali.... Ne mozes se ukljuciti na glavni autoput, od Zenice do Sarajeva sve nekakvi radovi na mostovima jer je cesta toliko propala, rupe se krpe, i za to sve mi dajemo 5,40 KM... Nedavno bio upitan i nastavak gradnje jer navodno nema para. Kako nema a koliko nas prodje ovakvom rugobom od autoputa i plati 5KM... jos kad se sjetim da ste naplacivali prolazak humanitarne pomoci fuj gadite mi se Najvaznije se uslikat na nedovrsenom autoputu, da vidi narod "sta ste uradili" joooj kmeri polako izlazi na vidjelo vas kriminal i bezobrazluk.... jedva cekam oktobar da vas pociste sa politicke scene
Ova zaobilaznica je jedna velika katastrofa. Nema nikakvih putokaza, nikakvih znakova, nikakve signalizacije. Ako kojim slučajem (a vjerovatnoća je velika) fulite izlaz ili skretanje morate se voziti najmanje 10 kilometara do slijedeće. Asfalt počeo pucati na par mjesta, cesta je jako valovita, znači poslije njemačkih autocesta, voziti se na ovome je neuporedivo loše. Sramota.
Vozio se ja prije 5 dana njemackim autocesta, drnda da valja. Jedino je u Austriji sve kako treba.
Dobro ba skontali smo ima 5 dana jedna tema
Oni su pokazali koliko su azurni i voljni raditi, uradili su vise nego neki drugi za 15 godina
Ma samo radite svoj posao, a raja voli kritikovati rad vise nego nerad, jer je raja navikla na nerad, i sada ovo sto rade JP autoceste FBiH treba napadati sto se radi, a pohvaliti onog nacelnika Ilidze sto stopira rad. Kod nas je sve naopako!
Super je ovo, bas sam se obradovao i u subotu sam poveo porodicu na putu iz Hadzica, da se provozamo. Ali ne moze se doc do autoputa. Smijesno, zar je vazno ko je kriv i ima li smisla samo otvaranje ako se ne moze koristit. Sta ce autoput ako se ne moze na njega ukljucit.
Treba nastaviti kako se i pocelo. Mislim da nema ko prigovoriti nista na rad JP Autoceste FBIH koji odlicno rade. Moram samo kritikovati rad nacelnika Ilidze i njegovu bahatost koji ne zeli uspjesnost ove firme iz vrlo poznatih razloga!
Pušta zaobilaznicu bez mogućnosti uključena i isključenje, dobri ste.Znači ostali dio treba da se preleti ili teleportira, ima još do izbora crveni polako
Memo je opasan, Memo ocekuje da mu se ponudi neki procenat, navikao tako zar!
Biće opet otvorenje u septembru, do tarčina... i tu će biti fino isključenje i uključenje.
Opet nam ponovite da ste sve finansirali iz Vlastitog budzeta... a oguliste nas na registracijama i na najskupljem gorivu u evropi... Bar se izvinite i recite... ljudi ovo je iz vasih dzepova...
do kada ce narod birati ljude poput Memica koji ce zakociti sve sto moze, jer od toga nema nikakve licne koristi ... ako moze sta staviti u svoj dzep dobro, ako ne trpice svi oko njega.
Ne mozemo mi kako treba da krenemo ka pozitivnom kada jedni rade, a drugi ne ... Autoceste zavrsavaju svoj posao u predvidjenom roku, ali drugi nisu ni blizu toga, to je najveci problem.
Auto ceste pružaju dobar primjer i treba prozvati ostale da prate isti! Imaju dobar slogan, koridor do 2021 i dokle god ostvaruju taj tempo imaće moju podršku!!!