Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi zakonom zabraniti pocetak bilo kakvih javnih radova u izbornoj godini! Ovako nas drze u neimastini, beznadju i truju nacionalistickom retorikom tri godine nakon izbora, pri tome ne radeci nista osim kradje i malverzacija, pa onda u godini izbora pocnu kao nesto raditi, i sta nastane? Nastanu na brzinu izgradjeni autoputevi sa pogresnim nagibima i krivinama i nedovoljno kvalitetnim asfaltom (dok se svako namiri), ukrade se 1-2 cm podloge za biciklisticke staze, ...
...improvizuju se popravke vodovoda i dalekovoda, sklepaju se sanacije klizista i poprave se ona koja su nastala bespravnom gradnjom (citaj: kupovina glasova novcem poreskih obveznika), itd. Pri svemu tome bh.gradjani se jos vise zaduze, jer se sve finansira nepovoljnim kreditima iako novca ima, ali posto on predje u "drugo agregatno stanje" na putu od poreskih obveznika (=gradjana) do lokacije na koju treba stici (=investicije bez kredita) zavrsi u dzepovima vlastodrzaca i njihovih podobnih.
Hiljade projekata.. nigdje radilista, nigdje masina, nigdje radnika. To je to, Bake je prije lokalnih izbora obećao da ce od Federacije gradilište napravit.. SDA bagra, dabogda se raspali da valja..
čuj ti teksta. Onako, "na prvu" čovjek pomisli - dobra vijest. Međutim, kad malo pažljivije pročitaš tekst vidiš da je ovo samo ubleha, jer se samo priča o "planovima" o "pokretanju pripremnih aktivnosti" itd, a nigdje nema IZGRADNJE. JESMO MI OVCE TITO DRAGI...
Silne su pare date za projktnu dokumentaciju koju ne može savako radit', zna se ko može. Milioni su dati za nekakve projekte koji se ne realizuju ili se neće nikad realizovat' a i koji se realizuju opet milioni za izmjenu i dopunu projktne dokumentacije i opet iste naravno projektantske kuće. Nikad se niko nije zapitao šta sa nerealizovanim projektima za koje su toliki javni novci dati a kamoli da je odgovarao.
emsadee,vrati se emsadee,ovi nesposobnjakovici opet lažu,petljaju,meljaju
de koje autoceste svega vam, kona federacija sta to, gdje to? koji univerzum?
u kojoj je stranci ministar saobraćaja :D sad će šćepini udarati minuse :D
Kako ću vam se mame sjetiti u oktobru bagro jedna... Za anonimusa ću glasati samo da uživam dok jedete nokte
Planirati radove i obavljati radove su ko nebo i zemlja.
Gdje mali zeleni prodju pustos ostaje !!!
izborna godina, sta reci, a 3 godine muda gladili
Priča za ovce
Pa gdje ste do sada bili!? Svakih izbora kreću kao radovi i onda ništa...
Kako ništa. Sad će po peti put postaviti kamen temeljac za HE Vranduk, a po drugi put za Burj ozone.
Sledeće godine uvode nove akcize na gorivo. Uveli bi oni i ove još jednom ali ne mogu, izbori su.
Svašta vi napisaste pred izbore, kao i uvijek
Krajinu zaobilaze cak i kod obećanja :S
Pa ja izborna godina. SDP nam makar izgradi za 4 godine onolike tunele ovi nista za 4 godine nisu uradili ...Svaka cast !