Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek napusti Norvesku gdje zivio kao car, da iz ljubavi pomogne BiH i nas narod, i onda te blokira krezubi kriminalac iz SDA koji ne zna koliko je 2+2 Arifagića podrzava norveska vlada, znaju li majmuni iz SDA uopce naci Norvesku na karti ?
SDA izgubila sve nacelnike po entitetu rs, podjelila narod, eno sad to rade i po Zvorniku. Iz Krajine su ih skoro protjerali jer su se zgadili ljudima sa njihovim lopovlucima. Kradu donacije, ucjenjuju povratnike i otimaju od naroda i privatnika.
SDA NAJVECI NEPRIJATELJI BOSNJAKA I DRZAVE BIH !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DA BAKIR IMA MUDA, SAD BI TREBAO COVJEKA PRVO POZVATI U SARAJEVO, VIDJETI U KOJIM SDA KADROVIMA JE PROBLEM, SVE IH POSMIJENJIVATI I POHAPSITI, A FADILA ZADUZITI DA COVJEKU OBEZBIJEDI BIZNIS. MEDJUTIM GOVORIMO O TIPOVIMA KOJI CE ZAPOSLITI 100 000 LJUDI?
Ali Bakir je pizda!
ima on muda cim moze ovako da radi ..vjerovatno je tu bio u pitanju neki reket da se plati sto covjek nije htio..pa mu onda tako oduzimaju...a Bakir bi njih davno smijenio da njemu ne odgovara ta politika..ali kako je on u tome svemu ugradjen dobrim dijelom onda ih nece dirati..
Šta si stavio u HIPOTEKU za 160 miliona KM kredita FAdile ? 1. Svoje lijepe kćerke 2. Dove uzvišenom 3. BH Telecom , svakako kažeš da 10% dionica nisu čemu. Za početak 4. OD ČEGA ČEMO ŽIVJET FADILE KAD TI UTEKNEŠ ili se pridružiš kolegi AMiru ??
Pa vi glasajte opet za SDA SNSD HDZ SDP i slicne
JOS VECI VJETAR U LEDZA DASE METKOM U CELO OVI IZ SDA SMAKNU NE SVI VEC OVI STO NEMISLE SVOJOM VEC SDA REKET GLAVOM,JAVNO METAK U CELO PA SE PISAT NA NJIMA............
Nije to SDA, SNSD ili HDZ, to smo mi, glupi narod u BiH. Kakav narod takva vlast. Nemoze biti jasnije.
U BiH ti je onaj moto tebi jedna meni dvije!!
"dodjite na kafu, mozemo razgovarati..." je..m im svima mamu korumpiranu, u apoteci ih trosili, i jedni i drugi i treci...
Kad otvaraju firme prvo se upetljaju sa politiceama, onda misle dace biti vrata otvore svim opstinama. Svi srljaju sa neki stvarima hoce da peko noci bude glavin u tom gradu, firma se pravi godinama sa puno znoja ulaganja, truda .
Nije ovo jedini slucaj. Ovo su klasicni strvinari, nezasite azdaje i ne znam kako bi ih nazvao. Nek se bi malo i ukradu ali nek puste da ista radi.
Ma nema, ko ovdje hoce da posluje nesto gradi kucu na pijesku sto kaze biblija.
SDA se mora ugraditi u svakoj investiciji.
Ako ne moze Norveška ovamo možemo mi u Norvešku
Zasto ocekivati od ljudi malog uma a velikih apetita da razumiju vise od pasata, avlije, teletine ispod saca i zenskih guzova. Dzaba traziti pamet i postenje tamo gdje ga nema. Novo-komponovano bosansko kolo, das milion da udjes al ne ulazis nikako.
Budala, trebao je otvoriti farmu ovaca, sigurno ne bi imao nikakvih problema. Vladajuce stranke godinama uzgajaju i ulazu u ovce ( birace) i sad on dosao da pocne sa uzgojem krava.
tjeraj to krdo krava na svojih 23% pa tamo seri.
@HVO. Dje si Avajac, droljo vlaska
Nije Arifagic ispunio obrazac i uplatio IMT za SDA.