Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne izvozimo mi sirovinu nego pametne ljude, sirovina ostaje ovdje.
pa sadite šumu .fali vam hrast a vi posadite ,fali bor itd.okupite masu nezaposlenih i platite neka sade drveće .
SAMO KRČITE ŠUME.TU SU DEVIZE.ŠUMA BRZO NARASTE.TO JE ZA BOSNU NAJISPLATIVIJI BIZNIS.
samo da vam je takse udarati..mamicu vam,boli vas Stojko sto se sjece suma,boli vas Stojko za okolinu vama je bitno da se uvede taksiranje ili ti ga oporezivanje
uvozimo kojekakve špere ,medijapan ploče .ko će takvu fabriku napraviti
a što se brinete za šume .to je sirovina koja ne može nestati .samo je treba planski sječi i saditi. samo vi sjecite. toga bosna ima napretek.umjesto da komentarišete posadite novu šumu i problem je rješen.
kasno ste se sjetili...
dok politicari to sve naprave treba im 100 godina, jb se njima o privrednicima i kako i za koliko ce kupiti drvo. drvo za izvoz je jeftinije nego za nase trziste.
Pa zar nemamo te zakone?
Izvozimo balvane a uvozimo namještaj od punog drveta, ne " umijem" ni dasku odrezat.
e ba nemojte im dirat imanja
NE DA TREBA VEC JE MORALA DAVNO DA URADI.KOLIKO JE SAMO OD 1991 GODINE DRVETA KAO SIROVINE ZAVRSILO PREKO DRINE A DA NIKAD NIKOM JEDNOG FENINGA NIJE UPLACENO TAKSE
Ih rano ste se sjetili vi
a kako ce onda krasti i od cega ce sirotinja prezivljavati? Moze ali i ne mora....sto kaže FadilJ the Expert :)