Privreda
1

Amko komerc u Pazariću otvorio svoju 80. trgovinu

Nova trgovina Amko komerca u Pazariću otvorena je u prisustvu brojnih sugrađana koji su sa oduševljenjem pozdravili dolazak domaćeg trgovačkog lanca. Nova trgovina Amko komerca proteže se na više od 350 m² savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora u kojem se kupcima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu.

Tim povodom, Minela Džuho menadžerica odjela za odnose s javnošću, istakla je da kompanija Amko komerc nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje.

Otvaranjem novih poslovnica nastavljamo sa realizacijom strategije širenja prodajne mreže. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo u narednm periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika, kazala je Džuho.

"Ponosni smo što možemo da konstatujemo da je više od 60 odsto proizvoda u našim trgovinama proizvodi od lokalnih proizvođača. Spremni smo podržati sve naše kompanije, otvoriti vrata svih naših trgovina, te omogućiti distribuciju i plasman kvalitetnih bosanskohercegovačkih proizvoda na našim policama", istakla je Džuho.