Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu njih nasi syebali, već rat i Iraku i Afganistanu, ogromni novci se gube svake sekunde, oni ludi talibani ih razvaljuju, ( uz ogromne vlastite gubitke naravno,) ali njima ljudstvo nije problem jer ih iz Pakistana, koji broji preko 160 miliona stanovnika, mogu nabaviti koliko hoće, plus njihovi domaći resursi :-)
Nije ni cudu, koliko se nasin tamo naselino pa sjebase USA za 15 godina, a za SFRJ su trebali 45 godina eto kakva nam je drzava bila u poredjenju sa USA. Smrt fasizmu i nacionalizmu.
oni su majstori za redukcije. pokusali su i srbiji da iskljuce struju, 1999. iz humanih razloga
Hamdija ali Dollar je vezan za Naftu Chika Sadam odbi poslusnost pa ga objesise Ako se bude neka druga valuta vezala umesto Dollara u USA dolaze onda gora vremena nego kod nas u SFRJ 90-tih,,,,a velika je vjerovatnoca da ce USA biti podijeljena na 4 dijela izmedju 4 glavne sile a prekrajanje granica dolazi i u EU ne znam kako ali CH se nece graniciti sa Austrijom a Germanija puca na tri dijela.
da bi umanjili troskove struje, grad nogales (arizona) morao je da ukine 879 uličnih svetla. u gradu santa rose (kalifornia) su demontirali 6000 lampi, 3000 su izkljucili. u fitchburgu (massachusetts) 3000 lampe više ne rade. u colorado springs (colorado) 8000 lampe više ne svetle. u gradu clayton county (georgia) su ukinuli kompletan gradski prevoz. u colorado springs su odpustili 40 policajaca i prodali policijski helikopter. ne zato što nema kriminala, već nema ko da plati. u north carolina, south dakota, michigan, ohio, alabama i pennsylvania su poceli čak da deasfaltiraju! ulice jer nemaju love za održavanje. na hawaii djaci idu samo još četiri dana u skolu.. evo ko ne veruje: http://www.youtube.com/watch?v=RhtxRD1cMyg&feature=player_embedded sve u svemu, med i mleko ;)
\"On nudi dva izlaza: priznanje propasti ili deprecijaciju dolara u odnosu na kineski juan i rusku rublju.\" opet bukvalni prevodioci s sa-x: valjda devalvacija , a ne deprecijacija ( od engl. depreciate) ove vijesti su samo bukvalni prevod vijesti s americkih stranica, nimalo originalnosti u izvjestavanju