Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste pljackasi kao svi bankari na ovom prostoru. Na zapadu su kamate za auto, kuce 2,3 posto kod vas 8-15% i jos lazete nemate kamate, samo uslugu jer toboze haram kamata. Znaci isto srrranje prodajete na drugaciji nacin
@Bombonica2305 LAZU, kriju se iza Islama.
BBI = Banka Bakira Izetbegovića
MAMA JESAM LI DOBAR BIO ????
toliko neposlovna banka, da sam sve zatvorio račune. Imaju gore i skuplje kaluzule nego ostale komercijlne banke. Nikad nisam vidio da je stvarno s njima drugačije poslovati, već amaterizam osoblja i voditelja.
Bošnjaci su ČUDO. Oprostit će ti sve osim uspjeha. Bilo bi dobro da imamo još bar deset Amera... A onima kojima se ne sviđa BBI, pa eto im Banjalučka banka ili UniCredit (zapravo Zagrebačka banka) da nam Čović i Dodik našim parama razvaljuju Bosnu. Samo naprijed! To se zove autošovinizam
Banka Bakira Izetbegovića. lako je poslovatri kad radiš za stranku i uzivaš zaštitu
Fuj kako je odvratan!
Al zato daje osoblju u kaficima i banci crkavice. prava diktatura. jos samo da mu se uposlenici pocnu farbati u zuto i nositi odjela 2 broja veca
i ptice na grani znaju da uzimate kamatu pod drugim imenom, zatim koristite politicke veze da uvalite u drzavne ustanove i preduzeca obavezu da se posluje preko vaseg racuna, plate, javni prihodi sve da ide preko vas, i na kraju najvaznije to je sve zna se cije
Bukvić je tako većinski vlasnik MDC-a postao i vlasnik „Termesa“, profitabilne kompanije koja drži Hotel „Krone“. Bukvić preko ovih firmi danas ima suvlasništvo u poznatim sarajevskim restoranima: „Cordoba“, „Sevilla“, „Marbella“, „Food Market“, „Kimono“… NIJE TE STID BUKVIĆU!!! FUJ!!!
Bukvić platio intervju. CIN ga razotkrio, pa sad kuku spašavaj šta se može.Ljigavi ljigo!!!Što ne spomenu kako si otvorio kafane na udarnim lokacijama????E, jeste ovaj narod naš glup!!!Ovakve nam spodobe prosipaju šuplju!!!
Masni i ljigavi lik!!!
Haj ba žuti masnoderu ne laži! Eto nema kamate ni ništa ... Samo mi kaži kako vi živite? Odjebi i ti i tvoje mantre. Banka je banka. I zna se koja joj je namjena. Svi ste vi u 5 deka. Nego, treba mi para za pozajmiti. Možeš li pitati mamu, jer po nekim zadnjim istraživanjima ona je jedna izrazito bogata dama.
Dosta je nama ovakvih poput Bukvića!!!Narod vas je sit.Skorojević!!!Reci nam bolan, kako ti postade bogatas???Ko fol mama ti omogućila???Pa je li ona iz loze Rokfelera slučajno???
Onako, informativno, koliko košta intervju na klixu? Žutać je platio sigurno. Ipak, ima bogatu majku. Prema pisanju i istraživanju novinara ... Samo kažem. Inače, Bukvić je poznat po mjenjanju dresova, umislio jadan da je fudbaler.
Niko tebe ne može nadolmiti. Milioner preko noći!!!!! Kako??? Majka ti dala novac!!! ???? Pa to nema ni u crtanim filmovima!!! Sram te bilo. Imaš obraza da lupetaš!!!
Neka objasni narodu kako je postao milioner??? Sram te bilo. Pa ne može tebe ni Drina oprati!!!FUJ