Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Surađujte s privatnim investitorom / financijerom koji svim zajmovima s 3% nižom stopom daje svima s najviše 25 milijuna eura. Kontaktirajte ([email protected]) ili poziv, tekst ili Whatsapp + 2 3 4 8 0 2 5 9 3 4 6 9 9 Hvla
4G? U Srbiji se vrše pripreme za uvođenje 5G do 2020!
de ba gospodjo ne seri. koja svijetla buducnost? jel pricas o kini il bih?
Kina ulazi u BiH. Boze na hajr i na dobro.
Srbima putevi, a Bošnjacima 4G mreža da se lakše čuju sa familijom vani :D
Ahhahah za BiH nema spasa, 18,7% ahhaha
Čuo sam iz pouzdanih izvora da će mađarski premijer Orban za stogodišnjicu pripojenja Vojvodine Srbiji, koje se "slavi" ove godine, pokrenuti snažnu kampanju u EU, da se ova, od Mađarske bespravno odvojena pokrajina, vrati nazad pod mađarsko okrilje.
@Roofeer Ne možeš reći iz pouzdanih izvora bez da navedeš te izvore