Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš, kad ovce dođu pameti, čobani se uznemire
Kod nas je jos uvijek ona seljacka: ako ne'š radit ima ko hoce. Pri tome ne uzima u obzir vrijeme obuke, da li ce se uopste ta osoba prilagoditi...
Aha nakon jedne smjene u skladištu nije mu do života a ne da koristi više kognitivne funkcije mozga. Jedino možda menadžeri da će imati koristi.
Iz ovog clanka se moze vidjeti da najmanje pola radnika Amazona ima samo osnovnu skolu. Inace, u Americi, kao i u svim zemaljama EU vecina radnika od skole i nema vise od Osnovne, jer kada traze posao Sluzbe za zaposljavanje posalju ih na kurs, koji traje 3 mjesece i dobiju posao. Radi toga, mogu ljudi sa Balkana i sa srednjom skolom da budu bolji i efikasniji radnici od domacih, koji su slabog obrazovanja. U USA poslejdnjih godina je opao broj mladih koji studiraju na fakultetima.
Vaccinated only?
Vidi vidi Esad-a jest se raspojaso
Ahaaa, uplatiće im 4 razreda osnovne i knjige od petog.
Da da, evo a javljaju se iz prchije zvana Bosna, tamo drzava sve placa i podmiruje, jado se nasao da se ruga Amazonu i Americi..
povecajte ljudima plate. i dajte odmora vise od jedne sedmice. ovi ce naci hiljadu nekih sra nja jednokratnih naizgled dobrih samo da ne povecaju plate
samo dajte i za affiliate program vece provizije... malo 4.5%
kontam da ce bezos vidjeti komentar na klixu
I kod nas ce Bimgo...
Sve ce to Amazon vratiti kroz placanje taksi
Ne lupetaj o necemu sto nemas poima..