Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretnu Novu Godinu i Božić želi vam Драган Човић.
Nemate drugog posla nego stavljati jednu te istu vijest da se narod nasladjuje, valjda da oni sami zaborave vlastitu muku na par sekundi i osjete zadovoljstvo, nazalost na pogresan i prolazan nacin
... i Čovića u zatvor, jednom je izbjegao uništavajući dokumente radi telefonije...
Hrvati ne glasajte vise za HDZ to je stranka sa idiotskim idejama i unistit ce vas (isto vazi i za ostale koji glasaju za svoje nacionaliste)!!!
Jel propo legalno ili legitimno?Ili 2 u 1??😂😂
@lale gator najbolji! hahahaah
Nevjerovatno koliko rimo-katolicki fasisti i rasisti lazu da se toboze njihovim parama odrzavaju bosnjacke firme. Prvo, vi ne placate porez, u mjestima pod HDZ kontrolom fiskalne kase nema. Aluminij do kraja 2013 godine nije bio uvezan na Sarajevsku berzu niti je finansijska policija ili odredjena inspekcija mogla uci u tu firmu. Upravo u periodu od 1997 do 2013 vi ste krali iz tog Aluminija prethodno etnicki ocistili ga od bosnjackih radnika
Boilje je receno da se bosnjackim parama odrzavale hrvatske firme, pocev od hrvatskih kladionica i banaka, do Eroneta koji bi da prodaje svoje telekomunikacijske usluge nijednog Bosnjaka zaposlenog nema, pogotovo nema na direktorskim funkcijama, a po Sarajevu se reklamiraju. Naravno hrvatsko necu, jer mi ne treba, prvo kupim bosnjacki proizvod, pa onda turski, albanski, njemacki itd
Neće nacionalisti Kuvajtske pare. Sad put pod noge pa u Irsku i Njemacku za pola aluminiske plate
Najbolje je ko covic, nisam ja i zavrsena prica, ha ha
@gooUser1574603143 sve je cisto u Aluminiju cak su i pare oprali
Ovo je bitno: "Sva imovina Aluminija je pod hipotekom. Ne može se ići u stečaj bez namirenja obaveza i stečajne mase." To u prevodu znaci da je HDZ i Elektroprivreda HZBH, izvukli i posljednju marku iz Aluminija. Elektroprivreda HZBH je fakticki novi vlasnik jer se on prvo moraju namiriti u slucaju bilo kakve revitalizacije.
pa jel čovićeva ćer u elektroprivredi.vidite ko to sve radi.
@gooUser11068105x309 Elektroprivreda HZHB neče preživiti iduču godinu i ona odeNema jakih potrošača, oastala domačinstva a od toge se ne može živiti.
Misle islamizitrani Srbi, da ce nas otjerat, to sto ce se ugasit Aluminij.Pa nas nije otjerala nit 100 puta jaca turska sila, a ne njihov otpad, koji vec stoljecima samo opstaje kao sadaka narod.
Najbolje da opet za Covica glasamo... pokrao SOKO, pokrao ALUMINIJ, sljedeci je ERONET... pa nek uzme sve... a mi opet za njega da glasamo, samo nek je nas.... ovce!!!!
Covic: Ajmo raja fajront, pakuj kofere i Njemacka nece se svapske guzzicce same oprati. Ah, da ne zaboravim ako ko upita sta je bilo samo recite majoriziraju nas i Komsic je kriv il nesto slicno. I obavezno zaokruzite broj1 Kolindu. Haj sad razguli!
Sreca da su bili zaposleni samo rvatine, pokrali ste sami sebe,to je dobro znati.
Propade aluminij legalno i legitimno :)
Ustasama ulaz zabranjen.
Gospodo Juzni srbi, mog daidzu ste istjerali iz fabrike ko kera(doduse, niste mu lomili kosti, kao nekima). Covjek je 15 godina poslije rata hodao bez marke, radio sta bilo da prehrani zenu i djecu.Odbili ste mu nekoliko zahtjeva da se vrati na posao. Za to vrijeme, vi ste uredno imali platu 3200 maraka, izivljavali se, pop_savali se na radnike, koje ste otjerali sa posla.i jos pisali svakakve grafite.U medjuvremenu, covjek se snasao. Cujem da ce okrenuti vola, kad se ugasi Aluminij.
@gooUser1576053601 evo pustit cemo suzu za tvog daidzu kerinu
Nisu se izvinili covicu, zato i jest sad problem