Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije 900 radnika nego 900 HDZ uhljebljene magaradi
Počušaće to riđobradi. Zavuće ruku u džepove Tuzlaka i Zeničana da može imati guznog havera Čovića. A usput će i koja pluća i koji karcinom više se pojaviti u TK radi TE.
@HarryCallahan počupaće*
Zatvoriti gubitasa.
"jer je riječ o kompaniji koja je generator razvoja cijele Bosne i Hercegovine" Rece to i osta ziv hahahahaha Mozda generator love za UZP i covica, nista drugo sigurno.
sve su odnijeli a sad ce fol stecaj, pa privatizacija- dogovorena da prikriju tragove kriminala, a kupci rusi...
Seljacine sve vas treba protjerati u sume.
Eto hrvati, valja li vam sad Čović??? E jadna vam majka.
SVI ZENICANI I TUZLACI TREBAJU IZNAD CUNE BAKIRA ISTETOVIRATI
Smani platu na 700 KM ustaskoj hdz
Bakir i SDA su mazohisti, sto ih Covke vise qara oni mu vise popustaju ??
Energoinvest , Zeljezara Zenica, Hidrogradnja , GP Put znaci svi mogu propast ali skutorija ne ?
oma dnijet zakon svim radnicima koji ostanu bez posla, doživotna naknada za nezaposlenost, dok su nezaposleni, u visini 50% prosječne budžetske plaće.(ak je puno onda smanjit budžetske plaće pa neće bit puno) a firme koje ne znaju poslovat su problem vlasnika i ničiji više. nek rasprodaju imovinu, nek je napuste nek rade šta hoće sa njome, njihova je. ako ništ ne mogu s njome nek je očiste s javnog prosora. zašto bi privatne cehove plaćali građani koji su inače bez imovine.
Je li ovo bosanski Agrokor?
Aluminij je strateška firma Hrvata u Bih. Nemojte misliti da ćemo je samo tako lako pustit da padne bez obzira na sve. Aluminij je Aluminij!
naravno sda ce ga ustupit hdz da se moze napravit naselje i zgrade
HDZ je sahranio ovu firmu
covic ce ga prodati keiminalnoj mafiji za marku ionako mu je sluzio kao krava muzara samo je izmuzao sredstva za svoje licne potrebe unistio je aliminij a za narod ga boli neka stvar nek onda ide u stecaj i gasenje a ti narode pravac covicu pred vilu i vratite vas novac vasa sredstva
HEBE LUD ZBUNJENOG VECINSKI VLASNIK ALUMINIJUMA FEDERACIJA BIH, VECINSKI VLASNIK ELEKRTOPRIVREDE HZHB FEDERACIJA BIH HHAHA HAHH AHAHA HA