Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solarna energija ne moze da proizvede ni 1% elektricne energije koja ne potrebna Aluminiju, pa ima i na ovom klixu inzinjera, pa ovo ne smijesno sta ste napisali, mene stid. U Abu Dhabiu postavili solarne panele, kao obnovljiva energija za Alu i dustriju, koriste samo za rad sijalics u jedboj od 5 najvecih fabrika. Stvarno sam sokiran...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAHAHAHXAXAXAXA ALA ME DOBRO NASMIJA CLANAK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
@GlasNaroda22 Necemo mi zaliti za CDA, mi cemo na svaki moguci nacin, odavde do diznilenda da vas progonimo sa prijavama za VAS krimi-rad.Nece vam ni djeca ostati suha! Sve sto ste prenjeli na njih LAHKO se dokaze poreznom prijavom i primanjima!!! Necete moci ni sakriti lovu vani, bicemo hebeni Zidovi, jer drugacije ne moze! PS.I ove HDZ hadalje i njih !
pametan potez
Svi znamo da je to neisplativo i jadno, tačnije još jedno pranje para.
opet prevara države, a plačaju građani, sve što stvore el. energije ide u strujno kolo EP, naplacuju po 15 puta vecoj cijeni a uzimaju struju iz dosadašnjeg načina korištenja i plačaju redovne cijene, ne trebaju ni da otvore radna mjesta u kombinatu jer ce ovako više zaraditi
A šta bi sa onim dugovima Aluminija prema državi u iznosima od nekoliko stotina miliona KM?! Gdje su hapšenja direktoraa koji su uništili Aluminij?! Šta bi sa onom istragom i tobože filmskom zaplijenom dokumentacije od strane Sipa?!