Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja očekujem da denis bećirović pokrene inicijativu da EU poveća uvoz aluminija od nas. Nije odavno nikakvu inicijativu pokrenuo...
Koja finta... carina se plaća samo na količine koje pređu prosječni izvoz iz pretodne tri godine. Ako ne izvoziš više od prosjeka, nema carine i gotova priča. Ove priče o ugroženosti su samo pritisak da im se da jeftinija struja ili da se ogrebu za nešto drugo od države. Gamad pohlepna.
Trebali bi biti svjesni da propadanjem Aluminijuma propada i HZHB odnosno zločinačka tvorevina (iliti UZP). Preko hiljadu zaposlenih sa nadprosječnim platama za koje im ostali stanovnici Federacije uplacuju doprinose a Elektroprivreda BiH dotira struju. Propadanjem Aluminijuma propada i zdravstvo u kantonu i svi oni koji se finansiraju od poreza i doprinosa osnosno bili bi stjerani na mjeru koju zaslužuju. Onda neka Ljubić božo predloži legitimo predstavljanje
Mi ba nikom nismo bitni osim samim sebi. Kraj. Toliko smo mala država da se ljudi ne počešu za nama, osim ako treba kakvu korist za njih uzeti iz prirodnih resursa.