Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ je sahranio ovu firmu sad sa SBBm žele da iz Federalnog budžeta izvlači pare za pomoć firmi,, kad stave ključ u bravu tad ce Hrvati svatiti sta je HDZ i Covic, a Mostar će ostati bez 20 hiljada Hrvata
Bravo
@Hari75 prema procjenama hrvatskih stručnjaka od ove firme ovise i druge firme koje upošljavaju oko +/-40000 Hrvata u Hr i BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novalicu,nemoj slucajno da nas porezne obveznike tjeras da placamo za skutorske probleme I lopovluke. I da,neka placaju elektricnu energiju po trzisnoj cijeni..
To vam je rekao Emir Hadzihafizbegovic.
HDZ je vec odavno Zombi
to je zombi firma od 1992, otkad su adeze biznismeni jamili i raskućili sve. poravnat bagerom i parking napraviti
Aluminij će raditi svidjelo se to nekima ili ne!
Malo sutra!
ovo nigdje na svijetu nema. firma koja svijesno pravi enormno velike gubitke isplaćuje radnicima visoke dohotke..pa neka mi neko kaže ako griješim...
Zvono na aluminijskom, istina i jesu truba, ali najveći porezni dužnici su u Sarajevu i Bosni, počev od rudnika, GRAS-a i ostale ekipe.
Neka preuzmu bosnjaci od UZP-ovaca i popravit ce se
Nije li nam sve Walking dead 😁
Gasi mješalicu motaj kablove preduzece unisteno HDZ politikom u aminovanje SDA ...
Motaj dalakovod.
Hercegovački gigant je bio i Soko Mostar pa ga Soko očerupa zajedno sa ostalim UZP-ovcima.