Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas ovakvi članci su retki ali vuku ka dobrom
Nekada regionalni ekonomski gigant. Cetnici ga zajedno sa Rusima unistili. Danas se ko' fol nesto oporavlja. Istjerali su sve Bosnjake iz ove velike firme. Nekada su Bosnjaci bili direktori u rukovodioci Glinice. Pobili su koga su mogli. Vozaca direktora glinice rahmetli Biljubasica, zvani Bubica su zivog nabili na kolac i ubili. Danas dole ne radi ni jedan Bosnjak. Sve je cetnicko!
@skywalker4 Pogrijesio si, zna se ko je za kradje zaduzen. Taj sto je otpusten je guzio svoje kolegice i zene od kolega pa je rijetko bio na poslu, ipak ima 1200 zaposlenih.
kad se samo sjetim da su pre dvije godine sorosevci htjeli da zatvore ovu firmu....cak su i sudije u bjeljini potkupili za to.....da nije bilo dodika ode sve u elac
@puJ-do ...:)))