Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve lijepe stvari se dešavaju kod nas, ali na žalost samo pred izbore
to je vijest!
Sve bi to bilo lijepo i bajno da ove radnice imaju platu kako rade i koliko rade a ne da ih koriste maksimalno a plata sramota. Al bitno je pohvaliti se kako oni otvaraju i kako rade za poznate svjetskke marke a radnici ko robovi zarade samo da se prehrane.
Pa ima li drugog mjesta u ovoj drzavi osim Srebrenice.
Ima naravno, gdje hoćeš da otvorimo fabriku?
Ovo je prelijepo za pročitati. Ovako se brani i jača BiH!
Svaka čast! Ovako se diže privreda i ekonomija jedne zemlje, a ne kreditnim zaduživanjem kako bi se nahranio nezasiti birokratski aparat.
Šik-Alma Ras. Respect.
Svaka vam cast Almasa, posebno za taj pogon u Srebrenici. Kako je lijepo procitati ovakve vijesti. Vidim da i Turci podrzavaju stotine slicnih projekata, sto je za svaku pohvalu.