Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako to radi najbolji sportski klub na svijetu!!!! institucija !! najbolji primjer kako treba jedan klub da posluje je bayern munchen, nek se ugleda olos iz celzija, sitija, psg i tako ti naftaski klubova, kako su spojili pravo poslovanje a pored toga osvajaju sve sto se osvojit moze to je nevjerovatno zaista je BAYERN MUNCHEN INSTITUCIJA !! ponosan sam sto sam navijac bayerna mia - san - mia ;)
najbolja uprava na svijetu... bayern je proslu sezonu zavrsio s prihodima vecih od 400mil. eura... Adidas,Audi,Allianz...
U svemu su Najjaci
Adidas , Audi i Allianz ....
Stadion je u vlasnistvu Bayerna jer udio koji je imao Minhen 1860 je isplaćen od FCB-a
bayern institucija.. primjer svim klubovima kako treba poslovati i ulagati.. bez stranih probisvijeta, mahom arapa i rusa.