Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko posto su ovakvi i ovoloki drvopraredjivaci krivi za klizista kod zadnjih poplava?
100%
Ohrabrujuće.......bravo proizvođači....samo nam vi možete donijeti bolji život,,,,,i da se riješimo onih koji vas pokradoše !!!! nameti....porezi.....gluposti iz fotelja
Savjetnica privredne komore Fbih?Ja sta ste olosa pozaposljavali i natovarili na budzet, svima nama,pa folirate ovu nepismenu sirotinju,neka vam je na obraz.
Ja znam jednu firmu koja je ove godine postigla povecanje od 100% u izvozu namjestaja u odnosu na proslu godinu, odnosno ove godine su izvezli dvije stolice, a prosle godine jednu.
Ko hljeb je ta firma iz RŠ-a jel u RŠ-u je sve med i mlijeko,moderni autoputevi,moderni tranvalji itd.... Zaposneost 8% najniza u EU,znači čovjek s biora te danas 30x puta zove da dodjes da pogledaš firmu za posao.
Napokon jedna dobra vijest ovih dana!