Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ču reći za vlast KS ostali me ne interesuju mada bi trebalo svi da tako urade. Oni trebaju da osnuju poljoprivredne zadruge firme koje su u vlasništvu grada, kupe mehanizaciju zaposle ljude i SIJU. Šta se oslanjate na uvoz majku vam parazitsku. I druge države su to dobile sijanjem i radom pa vama prodaju.
Klas je uz vas toliko o nama da nema gorih od nas
400.000 hektara neobradjenog zemljista,300% otislo gnojivo,gorivo i sjeme poskupjelo,unistena poljoprivreda losom ekonomskom politikom.Ako bude kukuruza za ljudsku ishranu bit ce dobro.
u normalnim državama se subvencira 80% cijene proizvodnje a kod nas kriminalci na vlasti namjerno uništavaju i ne pomažu domaću proizvodnju jer primaju koverte od uvoznih lobija.
Ljudi ko god može i ima: POSIJTE KAO NIKAD DO SADA.
Imamo zemlju treba posijati ove godine kao nikad prije !!!
Skupo gorivo za obradu zemlje skup sjetveni materijal, skupo djubrivo...a drzava dere li dere i jedina pomoc je parola "KUPUJMO DOMACE"
Neka PDV-a ali uvedite carine za poljoprivredne proizvode iz EU, grebem vas mentolne.
Pa stabi onda tek jeo ekonomisto vrli? PDV-om bi ugusio i ovo malo domace poljoprivrede, a za uvozno ne bi imao da platis. Ako nam takvi odlucuju nije ni cudo sto nam je ovako.
@BIMDDC201201 pa ako nama par milijona gradžana nije jedna Semberija dovoljna da nas nahrani, bolje je da nas Hrvatska ili Srbija aneksiraju. Netreba da postojimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravim gotov proizvod imama proizvodnju, kako ja mogu placati isti pdv kao onaj koji uvozi istu robu kao sto ja pravim. Proizvodjac hiljadu i jednu brigu ima trgovac jednu da li ce roba stici.
Bi trebala, bi mogla...vise ubiste sa tim sta bi moglo i trebalo. Nigdje nista konkretno u ovoj nasoj mrtvaji, sjedi se, vrti vazno palcevima, sve mudraci, a neradnici teski