{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Akcija kredita UniCredit Bank: Fiksna kamatna stopa od 5.99 posto

27.2.2014. u 16:46
22
Akcija kredita UniCredit Bank: Fiksna kamatna stopa od 5.99 posto
22
Akcija kredita UniCredit Bank: Fiksna kamatna stopa od 5.99 posto
S ciljem da svojim postojećim i budućim klijentima bude partner u svim životnim situacijama i omogući da ostvare sve o čemu su do sada maštali, UniCredit Bank je pripremila jedinstvenu kreditnu ponudu koja će trajati od 01.03.2014. do 30.06.2014.
Akcija kredita obuhvata najtraženije kreditne proizvode Banke: gotovinske kredite (uz administrativnu zabranu, policu osiguranja otplate, policu osiguranja života ili hipoteku) i stambene kredite s hipotekom.

Dodatno, uz svaki realizirani kredit UniCredit Bank poklanja MasterCard revolving karticu bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja!

U ponudi su:

- Gotovinski krediti uz policu osiguranja otplate, po sljedećim uvjetima:
do 60.000 KM i do 10 godina
Fiksna kamatna stopa 5,99% s rokom otplate od 5 godina (EKS 7,20% - izračunata na kredit koji se pušta prvi dan u mjesecu, na maksimalan iznos kredita i rok otplate, bez naknade za obradu kredita te uz premiju osiguranja)
Bez naknade za obradu kredita i vođenje kreditnog računa
- Stambeni krediti s hipotekom, po sljedećim uvjetima:
do 300.000 KM i do 25 godina
Promjenjiva kamatna stopa maksimalno 6,20% (EKS – 6,38% izračunata na kredit koji se pušta prvi dan u mjesecu, na maksimalan iznos kredita i rok otplate, bez naknade za obradu kredita)
Bez naknade za obradu kredita i vođenje kreditnog računa
Omjer kredita i hipoteke već od 1:1

Nova, jedinstvena kreditna ponuda još jednom potvrđuje posvećenost UniCredit Bank kreiranju konkretnih odgovora i stvarnih koristi kojima će odgovoriti na svakodnevne potrebe klijenata na jednostavan, transparentan i brz način.

Više informacija klijenti mogu dobiti na info telefon 033 222 999, www.unicreditbank.ba ili u poslovnicama UniCredit Banke.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: