Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva agresivna Agrokorova kampanja! Ali ste izgubili povjerenje, gospodo, ne mozete traziti povjerenje, morate ga zasluziti! Da me ne shvatite pogresno, ne navijam ni za Bingo, vazda su mi bili draze male trgovine od ovih velikih, nehumanih i grabezljivih lanaca.
Tačno 16. aprila 2018 Agrokor više - neće postojati. Nakon nagodbe s dobavljačima i vjerovnicima od tzv "zdravih" kompanija formira se holding (agrokor je koncern). I što je još važnije da bi preživio taj budući holding treba nove kredite odnosno oko 1 milijarda eura.
Agrokor je iselio sve svoje prostore, skinuo znakovlje i preselio u privremene prostorije u jednom "skladištu" na periferiji Zagreba.
https://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/agrokor-preselio-iz-zgrade-koja-je-postala-simbol-za-koncern-nakon-18-godina-zaspolenici-sele-iz-ciboninog-tornja-na-zitnjak/6811410/
UZ DUŽNO POŠTOVANJE BINGU ROBOTU I ŠTA TI JA VEĆ ZNAM KAKVI SVE RADNJI IMA AL JEDINO SE U KONZUMU KUPAC OSJEČA EUROPSKI OD KVALITETE PONUDE NIVO KAO DA SI U BERLINU ŠTETA ŠTO NISU PRISUTNI KAO PRIJE
Mrš iz Bosne mamcu vam ustašku ....
Uvijek Konzum!Jednom bio u Bingu i fuj!Kao na pijaci u Maroku-neuredno, prljavo a prodavacice se kupaju jednom u mjesec dana!
Dragi moj Konzum na Neki,neću nikada ući u Mercator.hahahahahaha 😛
@Igniz Breki izvinjavam se
mnogi artikli u Konzumu su istekli. Prije parndana morao sam baciti 4 proizvoda kojih sam kupio. prodaju zalihe koje su nagomilali ranije i sad ih se riješavaju. kad to ode....ode i Konzum
sda-sdp uz pomoc hudbi srusise konzum
Sta reci, koju posluku porati?
Konzum se ne povlaci on samo smanjuje obim poslovanja na 3% trzista BiH. Ha ha ha
Fin taj Konzum sa slike, iz arhive. Zivis gore iznad, i kad ti god nesto zafali, spustis se do Kozuma jedan sprat.
ili danas ili sutra vama je ici kuci
Samo Konzum! Bojkot binga sto uvozi iz vanka,Konzum kupuje od nasih seljaka
@CDD ja? Moj preci su bili jure i stipe i postovali bosanske svetinje,tvoji preci su od tih svetinja napravili to da ti prc.. Zenu prvu noc,da se obrezivas,molis na arapskom,zamatas zenu! To nije moja BiH niti ce ikad biti! Jedini ste vi fasisti!
Što da kupujem kod vas kada ste pokušali sa srbadijom pobiti čitavu RBIH. Ništa od toga dječaci Bojkot!
U Konzumu je svaki dan,dobar dan.😂😂😂