Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebinjski nevidljivi aerodrom na aparatima!!
i staza za formulu 1
Samo da i odmaraliste u trnovu ne prodje isto...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Aurodrom je sramota za drzavu,nek ga makar okrece i promjene wc solje,onaj iz trainspotinga je bolji triput.
prtljag od 5 do 10 kg 5 EURa, prek o23 10 EURa pa je logično pitanje: koliko je cijena za prtljag od 11 kg do 22 kg?
Dobra vijest.
Vienna, ich komme! :D
molim te napisi da se zezas
hahahahaha zasto. brko.?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je djaba karta ne bih letio avionom. Vise volim iz Beca sa svojim audi a6 na austrijskim tablama doci u Sarajevo
nije djaba nego dzaba :D koji si bezirk?
ovo mi djeluje kao portun-haustor neke zgrade,sto ne uloze malo u imidz,prvi kontakt putnika je ova ruzna zgrada
Sretno Tuzla! Samo nevalja sto se leti PONEDELJKOM I SRIJEDOM! Pa vec unaprijed je taj let neuspjesan ... Letovi PETKOM I NEDELJOM ili PONEDELJKOM I PETKOM ili UTORKOM I SUBOTOM bi bili drasticno puniji... Nadam se da ce promjeniti to krajem marta 2016 kada stupa ma smagu ljetni red letenja.
svaka ti cast,ti si dobri duh sarajeva i bosne na klixu,al brate nije sve tako optimisticno i pozitivno kako zelis prikazati
Jbga svugdje ima trnja! ;-)
znaci 70e let, plus 10e kofer.. i mozda nekih 10e na placanje karticom.. skupa 90e busem centrotransom bec-sa je 80e, sa bissom 80bam povratna karta sa-tz 30km znaci pisi 100e bec-sarajevo avionom... 1h leta, i 3h busem do sarajeva
de molim vas napravite liniju Salzburg -Tuzla.to bi vam bio najbolji posao.U Salzburgu i okolini se nalazi najvise Bosanaca koji su sa Tuzlanskog podrucja i istocne bosne.Vjeruj te nam to bi vam bio najpametniji potez.Ja sam spremna i 200 eura platiti samo da neputujem sa onim krsevima od autobusa po 12 ili 14h.A Bec je od nas 300 km.
ne znam bas za salzburg :D cini mi se da je cijela tuzla i brcko u becu
@azrudin Westbahn Salzburg - Bec je 24 Eura i od Beca uzmes CAT za Schwechat i eto te za manje od 3.5 sati na aerodromu u Becu. Ne vidim gdje je problem, posto Tuzla - Memmingen let nece biti uveden.
Uzmite od svake karte 1 euro i ugradite klimu da se putnic i osoblje ne gusi
@sbiljeska Za vi iz živinica niste papci nego seljaćine. Vrhunac svega je sto imate pristup internetu i odmah valjate gluposti poput tebe. Šuti i ne sramoti se.
a Slovenci i Madjari digli ograde... :)))) Ovaj tekst prevedite na arapski i dijelite, imacete putnika moci ce uzlijetati avion svakih 5 minuta
sarajevo na aparatima:D
Hajde sto se Sarajlije I Tuzlaci "prepucavaju" - to je u svakoj drzavi tako izmedju 2-3 najveca grada, ali vama u TK SVAKO NORMALAN iz SARAJEVA ne zeli nista lose. Nije moja Domovina samo Sarajevo, nego so to I Tuzla, Mostar, Bihac, Gorazde, Travnik, Bugojno, ... Zar nije lijepo cekati avion u Becu za Sarajevo I odma ispod vidjeti TUZLA? ZA MENE JESTE! Selam !
Ne uzimaj za ozbiljno ovakve komentare, mi se generalno svi vodimo politikom, nek komsiji crkne krava pa makar meni dvije.
Ima kakva linija u izgledu od Ilidže do BAšćrašije. CIjena karte je konkurentna GRAS AIROVOJ a vrijeme kudikamo kraće, _))
Ima. Let osiguran katapultom, jedino je prizemljenje rizicno.
fino da se konacno uspostavlja linija. ali nevjerovatno da to ide preko crnogorske aviokompanije a ne preko domace.
Sramota je da bh airlines nije uspostavila ovu liniju. Ali to je jos samo jedan dokaz da je u sve upetljana politika i direktive iz centrale moci, figurativno receno, iz sarajeva. Ova linija sigurno je predstavljala konkurenciju sarajevskom aerodromu i nije postojalo politicke volje a vjerovatno ni politicke dozvole da bh airlines uspostavi ovu liniju.