Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite me da komentarisem ovog sto je dobio 100 hiljada na kladari...
Mozda neke jeftine destinacije da uvedete sa sarajevskog aerodroma? Npr Prag, Krakow, Bukurešt...
kad cete linije sarajevo-minhen i sarajevo-keln uvesti vise???????
za london treba viza koja je preskupa i pri tom milion papira traze. to nije destinacija za wizzair klijentelu.
Necete vi nigdje dok korona hara
Svaka čast za Aerodrom Tuzla i WizzAir ...trebao bi i Aerodrom Sarajevo smanjiti cijene aerodromskih taksi ,a ne da glume da su Las Vegas. ps.Sarajlija
Dajte Graz Sarajevo ❤
Rasvjetu prave od otvorenja,koliko su sposobni tj. od 2010 godine. Da su svaki mjesec postavili po jednu sijalicu,sijali bi ko Las Wegas. Fly Bosnia dolazi sa letom za London,koji kosta 90€,visoka cjena karti i otkazivanje letova je njihov problem i u Sarajevu... Tuzli treba napravit ovu rasvjetu i nac jos jednu avio kompaniju sa jeftinim kartama i novim destinacijama.
Ma ljudi jos nemaju bankomat ono je smece od aerodroma budimo realni.
Moze Paris i Milano!!! ❤️
Trebas u pola 5 biti na Aerodromu
Aerodrom sa jednim salterom i jednim gejtom. Interier kao da je pala granata, wiFi naravno nema, kao ni normalna prodavnica, ili bilo sta sto bi podsjecalo na normalan aerodrom. Zena kad ti pregleda karte ne skenira, nego ti gleda sifru i kriza u nekom njezinom tefteru kao da je komunisticko doba. Ne znam evo kako vas nije stid bilo koga ko nije iz Bosne, a padne mu na pamet da dodje, jer je mene stid.
@dVa jesi ti bio na aerodromu kako je obnovljen? Nista nije tacno od toga sto si naveo.
Istanbul bi svake sedmice bio put.To vam je pogodak ako ikaaaako može. :)
Ok u redu je to. A da li ce se plate rqdnika na TZ aerodromu povecati u skladu sa eventualnim linijama koje budu usvojene? Ako se uvedu, to znaci vise rada za sve zaposlene i kako stoji jedna trecina vise. Znaci plata treba da se poveca za minimalno 200KM.
Plata se dize kada se podigne profit, a ne kada se uvedu nove linije.
njah.. vjerovatno još neki grad u njemačkoj...