Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dno dna… bit ce ko u Americi… dokumentarci ce se o nama snimat
Konacno i bolnicki smjestaj za tesko bolesne, pa makar i privatna klinika kada u tolikom KCUSu nema mjesta za tako teske bolesnike koji trebaju bolnicki smjestaj. Samo se pitam zasto se o tome do sada sutilo..mnogi nisu znali za tu mogucnost.
A kada ce se moći u Mojoj klinici lijeciti i ostale bolesti, a koje se sada placaju posto je to privatna klinika?
Emir Talirevic i brat direktora UKCS. Sramota šta zzo finansira, a osnovne stvari ne zeli. Ministarstvo zdravstva sve više gura zdravstvenim tajkunima
U državnim Institucijama ima restoran gdje jedu vrhunska jela za bagatelu,ali fukara nema pristupa baš kao i u tu bolnicu
Sve ok,al ko je vlasnik,koje su cijene,ko ima pravo na usluge plačene od zavoda....
Ljudi moji, vjerujte da nema većeg sevapa nego što je ovaj Hospis i sl. u državi. Ovo ga treba biti više i svugdje. Ovo govorim iz iskustva kojem su roditelji teško bili bolesni i kojim su pomogli u ublažavanju bolova u zadnjim danima života.
Dao bi roditelje u ruke Talirevicu?