Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤣🤣🤣🤣 Albanci ne vade
Turci su oslobodili Kosovo 1389. godine
Bar tebi ne pada pod miletovim satorom ups bolnicom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad mi nije bilo jasno šta je to Metohija i zašto samo Srbi koriste taj naziv, kad ama baš nigdje nema dokaza da se nekad koristio.
@haydeba Ah kad je njima trebao neki historijski dokaz za tvrdnju?
@haydeba Bukvalno si trebao ukucat Metohija na guglu i vidio bi da je to region Kosova umjesto što lupaš gluposti. https://en.wikipedia.org/wiki/Metohija "The name Metohija derives from the Greek word μετόχια (metóchia; singular μετόχιον, metóchion), meaning "monastic estates" – a reference to the large number of villages and estates in the region that were owned by the Serbian Orthodox monasteries and Mount Athos during the Middle Ages."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Do sad pisali na ćirilici a sad moraju latinicu
To došli do brašna opet?
Respect za ovo intelektualno spuštanje Srba na zemlju.
Koji su ovo kraljevi, ja ne vjerujem.
Hahahaha,cuj kancelarija za Kosovo i Metohiju a direktor Dzuric.Valjda bi a kancelarija trebala da je bas na Kosovu.Jadni direktor i kancelarija djeluju iz daljine hahahaha.Kako direktora nije stid i sram sto je direktor takve kancelarije.
Ono kad imaš lošeg komšiju, skroz nezgodna situacija. A još kad je budala onda je baš situacija
Prcajte braco Albanci cetnike, prcajte!
Jebu Šipci ne vade. Samo rokajte braćo, vidite kako nas u BiH jebu kad god hoće koče. Ne dajte im dahnut
šta im rade Allahu
Kosovari ne vade Srbiji, Crnogorci ne vade Srbiji. Ni SDA ne vadi, ali svom narodu.
u srbiji a definitivno u hr nema BiH proizvoda. BOJKOT i srbskih i hrvatskih proizvoda. kad oni nase pocnu kupovati i mi cemo njihove. a ko kuka da nema posla u BiH a kupuje tudze proizvode daBogda ga nikad nemo
Svaka cast kosovu ovi srbii malo vise bezobrazni
glupsi
To je vlada.
U srbijanskim trgovinama uopšte nema proizvoda iz Bosne i Hercegovine. A Bosna puna srbijanskih proizvoda? Kako to? Zašto? Zato dragi moji, masovno moramo bojkotovati sve te srbijanske proizvode i kupovati samo domaće ili prouzvode iz Crne Gore i Kosova. Hvala na pažnji!
srba na Kosovu de facto nema više od 30 hiljada i oni žive getoizirani u nekoliko sela.Kosovo ima sve atribute države:imaju modernu vojsku,policiju,masmedije,diplomaciju,školstvo,granicu sa susjedima,EUR-o kao platežno sredstvo.Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIA(na Albanskom znaći ZEMLJA KRUŠAKA) i tako će se opet zvati.