{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pripreme za festival i nacionalni sajam EXPO BiH

F
13.10.2012. u 13:37
0
5
Pripreme za festival i nacionalni sajam EXPO BiH
0
Pripreme za festival i nacionalni sajam EXPO BiH
Foto: Ilustracija
Nakon višemjesečnih pripremnih aktivnosti, ovih dana su intenzivirane organizacione aktivnosti radi uspješne realizacije Festivala "EXPO Bosne i Hercegovine“ u novembru ove godine, kao preteče istoimene Generalne nacionalne sajamske izložbe koja će biti održana u Sarajevu u martu 2013. godine.
Punu saradnju i partnerski odnos u projektima potvrdili su jedan od organizatora projekta Međunarodni poslovni forum "Perspektive“ Sarajevo i J.P. "ZOI '84 - Olimpijski centar“ Sarajevo, kao partner projekta i domaćin projekata "EXPO BiH“.

"ZOI '84, kao javno preduzeće, svoju poslovnu i razvojnu šansu u budućnosti vidi i u oblastima kongresne i sajamske industrije. Projekt 'EXPO BiH' prepoznali smo kao značajnu priliku da se iskažemo i na tom polju te da značajno uposlimo svoje kapacitete. Uvjereni smo da ćemo doprinijeti kvalitetnoj prezentaciji svih potencijala BiH – posebno ekonomskih“, istakao je generalni direktor "ZOI '84“ Salko Hasanefendić.

Inače, još prošle godine je utvrđeno da je generalni pokrovitelj ove značajne manifestacije član Predsjedništva BiH Željko Komšić, dok je partnerski status dosad dobilo preko šezdeset organizacija, institucija i firmi različitog profila.

Misija projekta "EXPO Bosne i Hercegovine“ je promocija najvećih vrijednosti nacije.

Kako je rekao čelnik Međunarodnog poslovnog foruma "Perspektive“ Vinko Ćuro, cilj projekta je predstaviti sve najbolje od BiH. Predstaviti i promovirati dostignuća, vrijednosti i razvojne mogućnosti BiH, kako u oblasti ekonomije, tako i u svim društvenim segmentima: politici, nauci, obrazovanju, zdravstvu, kulturi, sportu, državnoj upravi i lokalnoj samoupravi, civilnom društvu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: