Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rece coek sa buzeta
privredna komora kao i sindikati, brinu sve dok ne uplatite njihov dio. pun q nakih parazita.
Dovoljno je vidjeti ko je predsjednik komore,bio radnik rudstroja pa pravo u rudnik. Za nekih 7-8 godina rudnik je nakupio duga 50 miliona sigurno u njegovom mandatu za isto vrijeme se rudstroj ugasio. I eto kazu bakir i sda daje vise,sad je nagradjen za uspjeh. Ima tu jos puno tog,prodaja imovine,kupovina imovine,bratu utrapio stan isl..
Obećanje ludom radovanje!
koliko ste rasteretili privredu da se stalno namecu nova opterecenja, pa cak sada imamo vise nameta nego ranije ..... njuska nam jedno prica a drugo radi ....
Koliko sam upoznat prioritet im je da svi uplate naknadu za njih.