Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Projekt menadžment se zasniva na soft skills i kao takav se ne može izjednačiti sa bilo kojom naukom. Admine, prestani brisati komentare.
Nemojte ovo objavljivat zbog SDA seoskih parazita.Oni ovo ne kontaju,o čem se radi.
Imamo mi dovoljno potencijala. Na zalost, mali broj gradana je poduzetan te smatra da posao treba da dobije a ne da ga stvori. Ta svijest treba da se promijeni. Mnogi vide neke uspjesne firme i smatraju kako im je pala kasika u med a ne vide sav trud i predanost koju poduzetnici podnesu da se posao konacno pokrene. Manje od 1000KM ti treba da pokrenes obrt. Minimalni mjesecni troskovi su 270KM + 10tak posto poreza.
opet mladi kmeche
Postovani gospodine Efendicu, kada vi odete iz SS-DA , Diplomatic ce se slogirati. Efendicu, to bi za njega bio 50.i SS-DAovac, kojeg on pljuje nakon odlaska, a lizao im je svima duge neizmjerno. Sepic, Konakovic, Zvizdic, Campara, Dovadzija, ....plejada likova, koje je velicao, a nikako da shvati da njegov SS-DA propade zbog Bakira mu i hanume mu u njega. Diplomatic, znas ti znas :) ..... u stau direktno :)
Kakve veze imaju tehničke nauke sa projekt menadžmentom?
@gooUser1606428867
@gooUser1606428867 Boško, raspitaj se bar malo prije nego bombu bacis 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Top, uporan rad se isplati kada radis sa pravim ljudima 👏
Rijetkost, da neko osnuje nesto i da to radi ...